香港外流球員討論區(6)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
洗洗睡吧
人唔笑 贊狗都吠
後備即係可以唔洗睇
落咗班,唔笑辛祖喇
最緊要繼續Die for Hong Kong
//我們認真考慮最終決定選擇辛祖,因為他在香港聯賽效力//

香港球員喺印尼真係吃香,可惜無人想去
不了, 要笑笑
入籍球員就ok嘅,華人球員就多數唔會想過印尼

Btw,印甲定馬超水平高啲?
中超護級戰,大連一方半場輸緊3粒俾長春亞泰,中堅楊善平開賽4分鐘食全餐
佢哋啲中堅唔係好撚勁嘅咩
啱啦,一方同貴州一齊落甲組啦
Tommy Chuck's work permit rumours: Tommy get the work permit today?

We round-up Tommy Chuck's rumors for Wednesday, August 1 amid new post regarding Facebook page and Tommy's Instagram.

Tommy was showed some documents on his Instagram post, the fans are guess he has already got the work permit. According to sources, Tommy is just get the important paper. It's not work permit. [Sky Sport HK]

係咪良民證
卡拉斯高踢中甲係咩玩法
一方d fans屌卡拉斯高玩野, 特登唔返黎
然後work permit再等多幾個月, 最後球季完了
合約完都未有工作證,之後返嚟香港落班
比人追過數係難搞d
一個都唔可以救全家啦

人地嚟中超都係為左踢世界盃啫 ,宜家都踢完咯
fonte就醒
見唔對路就一早扮廢等扯
又搞事
佢真廢
fonte: 我真係廢......
又要next week, next week
你幫唔幫手?
人哋移民嘅良民證都唔洗咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞