香港外流球員討論區(6)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
下年4個, 再下年又變2個

最on9係朝令夕改
冇諗過球會點運作
球會又冇得/唔敢say no
到下年就薪酬上限
一直與部分香港傳媒保持聯絡的辛祖表示,對眼前的新挑戰非常期待,並渴望盡快為新東家披甲,至於何時才會上演在印尼的處子戰,辛祖則表示有待球隊主帥安排,但因自己在「暑假」期間有保持操練,相信狀態很快便會獲得會方信任。「香港帶給我許多許多,每一間效力過的球會,包括香港隊,都令我留下無數難忘時刻,感謝每一位幫助過我、支持過我的人,謝謝。」
即刻出啦,外援唔會俾時間適應
下場有得睇
最主要係嗰澳洲前鋒傷咗,冇外援前鋒用,另外想揾嗰個烏兹別克國腳又因為錢銀講唔嚟,所以就揾辛祖。
下場幾時
5/8 16:30
主場對佩西路
應該攞唔到工作証, 買咗都係跟手掟去葡超
本身呢場踢夜波,但PSM嗰場啲燈有問題,改踢日波,日夜氣溫差異都幾大,影響多少都有。
mk國工作証?

明天8月了
林志堅:香港天氣太熱,影響發揮
英甲啲波咁快佢都未必得啦
之前咪有德國球會想要佢,但係上港叫價超高搞到人地放棄
談到外援博利的傷病情況
博利有一些不走運,他在備戰恒大的比賽中受傷,還沒有百分百恢復。儘管踢魯能的時候,他也出場了,但是帶傷出場。

談到球隊的陣容安排
我還有一個晚上的時間來考慮,也許明天會沿用以前的陣型,也許會改變。
真傷定真廢呀
吹奏冇女踢得掂英超真係人唔笑狗都吠
移動力仲衰過tosic
同球皇片佢都算勇猛d

應該似有少少傷, 但本身都唔算勁
印尼甲組球會PSM昨晚公佈簽入前傑志港隊前鋒辛祖,並已簽約半季,並希望辛祖的加盟能夠助該印甲第三位球隊爭聯賽冠軍。

現年31歲的辛祖上季約滿傑志,之後有傳他可能到南韓或國內落班,早前傳出封殺,無法在港落班 ,最終這名港足入籍兵轉到印尼發展,加盟PSM成為繼卓卓及林學曦後第三位在印尼落班的香港球員。
封殺辛祖,究竟佢做左啲咩
垃圾。
咁仲入唔入到港隊
去印尼我就覺得冇乜機
加上我唔認為佢真心愛香港,入籍為搵食,叫佢返香港主埸踢friendly就當放下假,作客彩你都傻
基奧重返港隊
佢得半季約,印甲12月9完季,睇下過冷河之後會唔會返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞