[Backup有片]潘杰霍紫泳威逼阿勇拍片自認成件事係網民兼蘋果老屈‼️片中錯漏百出一齊睇‼️(15)

1001 回覆
540 Like 5 Dislike

咁既牌頭,連登仔巳經嚇到賴屎
係大家鬧勇仔之前,可以聽我講少少?

我女朋友做特殊教育(Special Education Needs, SEN)老師, 我俾左勇仔段片佢睇。

佢話勇仔個樣同講野,應該係屬於“有限智力"(Limited Intelligence). 佢見過咁多個案,都幾乎肯定。 Limited Intelligence 的定義係IQ 70-79. 正常人係IQ 80-120, 而IQ<70 先可以叫做弱智。而Limited Intelligence兒童的家長絕大部份會送佢地上普通中學,咁佢地會缺乏保護自己的常識 (特殊學校會教點唔俾人呃)。

我想講,幾乎弱智的都呃,仲要迫佢拍片登報,潘杰同霍紫泳應該落地獄。
對於知道勇仔智力低於常人的你,仲鬧唔鬧佢,I leave it to you guys.
條片係直頭就係達善樓樓下, 行落幾十步去黃大仙中心外 d 樓梯
師兄住果頭[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]

圖中左上角咪係達善樓囉

你有冇爬文, 臭雞泳係我阿哥條舊菜, 佢以前成日上去隻雞屋企屌閪

你阿哥真識食
發緊夢 輕輕一推
認同 我有親戚都係輕度
佢地有樣睇
我一眼就feel到
佢地相同磁場
推死呢兩個仆街
其實有無方法搵到啊勇嘅表姐 講多d事實出黎 然後焗鳩到對狗男女現身
推爆佢啦
認同
佢兩家人實落地獄
仲要係畜牲道 永不輪迴
拍段片出黎又炒返熱佢
推到天遣滅門為此
其實真係多鳩謝個哨牙雞個閪腦
諗D咁嘅屎橋出嚟搞到大家更加增佢同個大陸撚
智力有問題既都呃得落?!
呃咁多都無?
根本唔駛專業,一聽佢講野就知係有少少弱智
呢兩個狗男女年紀輕輕,男既都叫大學生,
如果腳踏實地做人相信都唔憂米
點知走去呃個傻既,仲要欺騙感情、錢
做錯完唔認唔負責任不特止仲威嚇返受害人出黎狡辯
咁樣既人渣真係要地獄都唔收

呢種人要一世永無翻身之日
只可以係街乞食渡日
咁個世界先叫有返少少公理
阿勇你睇佢講野d眼神、語氣同動作
係好似m記kfc醫院d後生清潔工
即係跟programme請返黎既輕度弱智人士

同埋作有少少speech impediment
呢兩條人渣識佢咁耐冇可能唔知
講真呃人錢日日都有
呃個傻既,俾人踢爆仲照推個受害人出黎死
真係人神共憤
阿勇你睇佢講野d眼神、語氣同動作
係好似m記kfc醫院d後生清潔工
即係跟programme請返黎既輕度弱智人士

同埋佢有少少speech impediment
呢兩條人渣識佢咁耐冇可能唔知
講真呃人錢日日都有
呃個傻既,俾人踢爆仲照推個受害人出黎死
真係人神共憤
到底要幾智障先會拎自己啲學校嘅紙入鏡
俾阿勇拎*
未審先判入嚟未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞