[Backup有片]潘杰霍紫泳威逼阿勇拍片自認成件事係網民兼蘋果老屈‼️片中錯漏百出一齊睇‼️(15)

1001 回覆
540 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=rEkLHVtynio

片中錯漏齊齊數:
1)背景為黃大仙(霍紫泳居住地區)
2)阿勇手持既稿 係印有霍紫泳中學既Notes紙
3)阿勇聲稱金額係比網民同蘋果失實誇大 但係佢親自承認40萬比霍紫泳敗哂(見圖)
4)阿勇話潘杰同霍紫泳冇呃佢, 但對話圖同信用卡圖, 清楚顯示阿勇係建基於想同霍紫泳結婚, 兼提供信用卡時有清楚講明 用得就代表霍紫泳應承, 而霍紫泳事後亦有用過, 但霍紫泳同時又係潘杰女朋友, 咁到底係霍紫泳一腳踏兩船, 定係阿勇明知人有男朋友都搞人條女? 仲要潘杰幫阿勇溝自己條女, 係有NTR傾向? 想知點兜
5)阿勇話見到人話霍紫泳係臭雞公廁好心痛 仲話想比人逼頭盡頭想自殺, 到底係潘杰霍紫泳逼你, 定係網民逼你, 你話比你話你傻鳩比人呃左50萬仲懵性性無哂臉想自殺都講得通, 而家竟然係一個呃你既人比人話臭雞所以好心痛兼想自殺, 呢part擺撚明就係條臭雞霍紫泳寫出嚟

條片既錯漏多到不能盡錄
潘杰霍紫泳真係當全香港人都係阿勇咁on99

有人話 而家阿勇拍左片講唔追究 仲要咬番網民同蘋果一啖 唔洗再理佢
而家個情況就好似捉到個賣白粉嘅,唔係要白粉佬回水比道友,
而係令佢知道賣白粉係有問題
依家係佢比人捉正,仲要捉個道友出黎認係自己衰

潘杰你唔撚係諗住放完條片出嚟
一眾網民會話「連阿勇事主本人都出嚟澄清 睇嚟真係大家炒車怪錯左潘杰」吓嘛
屌你老母賤種仆街呃錢狗死全家啦
衣個正
等到我呢 多謝巴打
推衣個
必推
上個post 有巴打話蘋果係咪會有野爆?
178巴快撚啲入黎啦
推左十幾個post
重覆貼完又貼d 置頂野廢事再貼 影響排版討論
有新野新圖先再貼過
潘杰係我表哥 麻煩大家放過佢
推 真係好撚仆街
咁你幫佢還錢
咁推住14先
其實你地應該要放哂狗男女+屋企人相上哂黎先夠照架嘛
目的都是推爆潘狗無所謂
個呀勇真喺.....
推 睇唔過眼
真係臭雞
同老婆講完呢單野
而家我老婆都支付我捐多D 錢出嚟
有巴打如果被杰狗告,
我捐3千出嚟請律師
杰狗你好快D 告人"不誠實使用電腦罪"
民眾力量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞