[Backup有片]潘杰霍紫泳威逼阿勇拍片自認成件事係網民兼蘋果老屈‼️片中錯漏百出一齊睇‼️(15)

1001 回覆
540 Like 5 Dislike
巴打勁!!
快啲like 爆佢
阿勇表姐,你不如登報同柒頭勇脫離表姊弟關係,好快有人推佢去借財仔,借貴利,到時連累埋你就慘,佢要死你由佢,你要幫巳經幫晒,要做巳經做晒
捐錢List

行動: 杰狗聲稱想告連登仔,我哋籌旗經濟緩助被告嘅巴打生活

捐錢時間: 第一個巴打收律師信後

目的:免除行動組嘅巴打嘅憂慮, 我哋永遠係你背後堅強嘅後盾
既然杰狗想 大 連登仔
即管放馬過黎

想捐就填上自己名 , 捐錢金額, 方便日後兑現承諾

1 醫科生 $3000
2 狸貓機械人 $3000
3 奧利維亞 $3000
4潘杰(專搞臭雞)$幾百元(力已盡)
5 180(差2cm) $3000 (有得爆排骨仔再加3000)
dllm
要捐屎眼?
捐錢List
行動: 杰狗聲稱想告連登仔,我哋籌旗經濟緩助被告嘅巴打生活

捐錢時間: 第一個巴打收律師信後

目的:免除行動組嘅巴打嘅憂慮, 我哋永遠係你背後堅強嘅後盾
既然杰狗想 大 連登仔
即管放馬過黎

想捐就填上自己名 , 捐錢金額, 方便日後兑現承諾

1 醫科生 $3000
2 狸貓機械人 $3000
3 奧利維亞 $3000
4潘杰(專搞臭雞)$幾百元(力已盡)
5 180(差2cm) $3000 (有得爆排骨仔再加3000)
多多益善小小無拘 歡樂滿潘杰
3k太少了
死gay佬
好快果2條友就會好似古惑仔入面d劇情咁溶左阿勇
this is love u know
你值0.3k only
推 推到佢兩個仆街
我東都話正
gay
跳樓啦你
對腳同黃腳雞一案中女主角有得fight,係差咁少少lean mass
屌你好仆街

爆個真相出黎算啦,唔好傷害自己呀呀勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞