[Backup有片]潘杰霍紫泳威逼阿勇拍片自認成件事係網民兼蘋果老屈‼️片中錯漏百出一齊睇‼️(15)

1001 回覆
540 Like 5 Dislike

激鬥一番
佢對面不是連登仔,係蘋果
今次食硬屎
唔推唔係人
屌你呀出黎推啦
推到2046
食唔食硬屎就要睇下蘋果同唔同佢玩嘞
希望Apple 見到民意, 當警世又好, 做善事又好
真係係咁意都要回一回𠴱兩條人渣
再唔係, Apple 係咁意出封律師信告佢地誹謗,
佢地仲嚇到賴?!
跟手要佢地登報澄清, 反正佢地咁鐘意登報紙
呀勇果條片擺到明辣鳩慶蘋果,幾時出料應該只係時間問題,表姐應該知道件事後再同蘋果傾。
蘋果冇十足把握,果陣應該唔會出片做佢地,等睇狗杰告蘋果
狗杰賣樓啦
佢有閪錢打官師咩
推啊
問勇哥ATM拎咪有
屌你呀又推
最新(歡迎自行填上)
捐錢List
行動: 杰狗聲稱想告連登仔,我哋籌旗經濟緩助被告嘅巴打生活

捐錢時間: 第一個巴打收律師信後

目的:免除行動組嘅巴打嘅憂慮, 我哋永遠係你背後堅強嘅後盾
既然杰狗想 大 連登仔
即管放馬過黎

想捐就填上自己名 , 捐錢金額, 方便日後兑現承諾

1 醫科生 $3000
2 狸貓機械人 $3000
3 奧利維亞 $3000
4 潘杰(專搞臭雞)$幾百元(力已盡)
5 180(差2cm) $3000 (有得爆排骨仔再加3000)
6 潘狗霍雞死得未 $100
7 潘杰(著草) $500
8 釋天武$300
9 薄奠 $2000-3000
10 女桐學 幾百至幾千
11 尊尼露寶500或以上
12 23歲仲係童顏(高登特派)$1000
13 狂擊入洞 HKD 3000
14 射落街唔益你 5000
15 風之使徒 $300

多多益善小小無拘,歡樂滿潘杰
老漢推
推到變過街老鼠
老雞也推
潘杰快D拎50萬出黎請大狀打官司
人咁大隻老鼠你見過未?

答案唔係米奇老鼠呀
係潘杰同霍紫泳呀
仲有潘儀同霍子賢都係呀
推咗咁耐有冇巴絲發現對狗男女行蹤?我諗佢地出街一定會喬裝打扮,大家記得留意下身邊有冇可疑人物
之前行動嘅巴打收到WhatsApp
狗杰sent message 目的就係想用法律責任黎嚇退巴打
從而消減對付狗杰霍雞嘅行動

當然狗杰得把口話告人, 邊有捨得出錢搵律師
但我哋要做多手準備,第時接戰我哋都唔驚

致所有行動嘅巴打:
我哋永遠係你背後堅強後盾
經濟上我地一定支援到底!!!!!!!

免除爆料者, 行動嘅巴打 嘅一切憂慮

基金總數:$25300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞