[Backup有片]潘杰霍紫泳威逼阿勇拍片自認成件事係網民兼蘋果老屈‼️片中錯漏百出一齊睇‼️(15)

1001 回覆
540 Like 5 Dislike
原來貼街招 俾人捉到都只係罰 $1500?!
個基金都夠找十次數都有突
抵玩
支持,有需要到時會出一分力,
屌你老母杰狗幾時還錢
最新(歡迎自行填上)
捐錢List
行動: 杰狗聲稱想告連登仔,我哋籌旗經濟緩助被告嘅巴打生活

捐錢時間: 第一個巴打收律師信後

目的:免除行動組嘅巴打嘅憂慮, 我哋永遠係你背後堅強嘅後盾
既然杰狗想 大 連登仔
即管放馬過黎

想捐就填上自己名 , 捐錢金額, 方便日後兑現承諾

1 醫科生 $3000
2 狸貓機械人 $3000
3 奧利維亞 $3000
4 潘杰(專搞臭雞)$幾百元(力已盡)
5 180(差2cm) $3000 (有得爆排骨仔再加3000)
6 潘狗霍雞死得未 $100
7 潘杰(著草) $500
8 釋天武$300
9 薄奠 $2000-3000
10 女桐學 幾百至幾千
11 尊尼露寶500或以上
12 23歲仲係童顏(高登特派)$1000
13 狂擊入洞 HKD 3000
14 射落街唔益你 5000
15 風之使徒 $300

多多益善小小無拘,歡樂滿潘杰
垃圾狗杰霍臭雞還錢道歉啊屌你老母!
大陸狗潘杰
推呀
潘杰我要你永不超生
佢地而家仲慘過爭人錢,呃左條on9出來拍片,你估可以同條on9斷交,條on9成世跟住你。每日whatsapp一大輪廢話,寫心意卡寄比你,問你洗唔洗擺酒,以前你可以唔應機,今日佢有你地址,佢失驚無神走上來禁鐘,你都咪話唔得人驚,一陣佢又自拍條片比你,話要自殺,成世好似冤鬼咁跟住你
推到佢仆街
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞