[阿白與游智詩]英雄系列六:孤獨兄弟

1001 回覆
111 Like 6 Dislike

我自己都好難揀

透露下

第2位係高妹airi

唔中我既選擇
智詩
新月,rina,airi,misa真係好難揀

新月bb夠cool、rina夠爽直、airi夠純、misa夠姣
智詩

智詩

智詩

歡迎
push
遲咗
推推

新月bb夠cool、rina夠爽直、airi夠純、misa夠姣

小櫻
點解無男角選舉
太多女角好難選擇
遲咗

金霸王?

小櫻

反叛期串過馬撚
點解無男角選舉
太多女角好難選擇

諗緊搞唔搞
點解無男角選舉
太多女角好難選擇

諗緊搞唔搞

有無得投辣殺池
認真分析啊白同智詩有65%佔據頭兩名
[size=2]雖然我無投到/size=2]
雖然我無投到
遲咗

金霸王?

Yes
點解無男角選舉
太多女角好難選擇

諗緊搞唔搞

有無得投辣殺池

雖然我無投到

100%啦
遲咗

金霸王?

Yes

好耐冇見
2.3

「望月,同你介紹,呢個係新黎既part time」叢雲打工既便利店店長跟叢雲道

著住便利店裝束既阿白向叢雲鞠躬

「先輩你好,我叫白小靈,請多多指教!」

「...係...係阿白..?」

店長:「如果冇咩事既話我走先,今晚靠你地兩個架啦」

「阿白,點解..你要黎呢間便利店打工呀?」叢雲問:「印象中你daddy都好有錢..做乜要咁樣屈就自己?」

阿白笑道:「因為...我想靠自己努力搵錢,之前聽你講過你響呢度打工,咪跟住黎囉,嘻嘻」

叢雲執住貨架上既貨物:「你呢d有錢人真係得意...」

「叢雲呀,你可唔可以教下我點用收錢機呀?」阿白走埋黎

「哦...好呀..」

「多謝...三百六十yen」阿白將飲品放進膠袋中

眼前既呢位醉酒青年出言騷擾:「姐姐,你幾靚女喎,不過今晚上黎我度丫,嘻嘻」

「先生,三百六十yen唔該」阿白依然保持住禮貌

「姐姐唔駛怕羞喎...」青年開始不規矩,試圖捉住阿白既玉手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞