{拋磚} It's 3AM in the morning and I 屈鳩喺老麥炸 French fries

380 回覆
280 Like 13 Dislike
同埋成首歌冇男人聲簡直係享受
對於主角個 mk 妹黎講佢應該係 wfc 或者覺得好煩...
你突然提醒我一樣嘢
MK妹點收工玩碌鳩
Shemale
真係好邊緣喎

一時醒唔起隻歌最後係女仔唱
而等加薪 加薪加得o個一蚊 劏房都租八千七
Expression o者
玩鳩都仲可以係expression,紙巾盒就⋯⋯
都可以嘅,只不過加一蚊又好似太戲劇性
人生無希望
....... 你唔講.. 我完全諗唔到無啦啦紙巾盒關咩事...
心諗 M 記有紙巾盒咩..
收咗工就唔喺M記啦
喂, 頂住呀你
唱搞笑歌呢條路唔係咁易
痴線改埋Rap
4AM都出埋嚟
漏奶
等你出歌
你rap啦
餐牌嘅燈箱入面有個未知嘅世界
藏屍現場
Cam味濃
推下先
爛口MK妹版(淨係改尾段少少)

但願後面位先生咪走鹽
每條維持不變
恨就恨自己出身太可憐
我才淪為奴隸咁犯賤

知否幾多粒星先會有人見 會有first in
知否3333邊緣人 人窮到出煙
匿喺叔叔之家先配企前線
點起老細含過嘅煙
一呼一吸灰鳩到自憐

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
但你應該知道我份人工多尷尬
如claim工傷工傷應該claim乜撚 好想搵經理攤牌
但我感到內疚抵抗上頭這樣壞
It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why

念在是麥當當圈養的人
我才無權悲憤
默默地站喺資本最低層
抱住油鑊迎合我命運

終於板燒福喜啪到我便秘 我要感恩
終於聽Gin Lee聽得頭暈 隨時有聲音
今晚好多長者湧晒過嚟瞓
天口㷫無床無軟枕
擠身於此的都算難民

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
如claim工傷工傷應該claim乜撚 好想搵經理攤牌
It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why

(Rap)

It's 3 a.m. It's 3 a.m.
Maybe it's 4 a.m. in the morning and I 屈喺M記轉餐牌
在我這邊廂有個無人知的世界
而等收工收工只可玩碌撚 私鐘妹邊個敢舐
令我羞愧自責抵我做人咁失敗
It's 9 a.m. in the morning baby don't you ask me why
MK乖乖女版(走粗口,改埋尾段)

但願後面位先生咪走鹽
每條維持不變
恨就恨自己出身太可憐
我才淪為奴隸咁犯賤

知否幾多粒星先會有人見 會有first in
知否3333邊緣人 人窮到出煙
匿喺叔叔之家先配企前線
點起老細含過嘅煙
一呼一吸灰機到自憐

如claim工傷工傷應該點樣忍 好想搵經理攤牌

念在是麥當當圈養的人
我才無權悲憤
默默地站喺資本最低層
抱住油鑊迎合我命運

終於板燒福喜啪到我便秘 我要感恩
終於聽Gin Lee聽得頭暈 隨時有聲音
今晚好多長者湧晒過嚟瞓
天口㷫無床無軟枕
擠身於此的都算難民

如claim工傷工傷應該點樣忍 好想搵經理攤牌

(Rap)

It's 3 a.m. It's 3 a.m.
Maybe it's 4 a.m. in the morning and I 屈喺M記轉餐牌
在我這邊廂有個無人知的世界
而等收工收工即刻返seven 幾low pay都夠膽舐
令我羞愧自責抵我做人咁失敗
It's 9 a.m. in the morning baby don't you ask me why
咁快又有新version 做埋手頭啲嘢陣間試下唱全首先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞