{拋磚} It's 3AM in the morning and I 屈鳩喺老麥炸 French fries

380 回覆
280 Like 13 Dislike
但個經理屌我 應該炸薯餅 整錯曬
Three o’clock in the morning
M記炸French Fries
好似啱音啲
Friend 柱 fries ~
但你應該知道我份人工多尷尬
劣改

但願後面位先生咪走鹽
每條維持不變
恨就恨自己出身太可憐
我才淪為奴隸咁犯賤

知否幾多粒星先會有人見 會有first in
知否3333邊緣人 人窮到出煙
匿喺叔叔之家先配企前線
點起老細含過嘅煙
一呼一吸灰鳩到自憐

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
如claim工傷工傷應該claim乜撚 我想搵經理攤牌
但我感到內疚抵抗上頭這樣壞
It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why
仆街
留名等人唱
屌呢首都改到
留名想唱
繼續劣改

念在是麥當當豢養的人
我才無權悲憤
默默地站喺資本最低層
抱住油鑊迎合我命運

終於板燒福喜啪到我便秘 我要感恩
終於聽Gin Lee聽得頭暈 隨時有聲音
今晚好多長者湧晒過嚟瞓
天口㷫無床無軟枕
擠身於此的都算難民
加埋尾段、整合、修正
Rap真係搞唔掂,等睇高手獻技

但願後面位先生咪走鹽
每條維持不變
恨就恨自己出身太可憐
我才淪為奴隸咁犯賤

知否幾多粒星先會有人見 會有first in
知否3333邊緣人 人窮到出煙
匿喺叔叔之家先配企前線
點起老細含過嘅煙
一呼一吸灰鳩到自憐

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
如claim工傷工傷應該claim乜撚 好想搵經理攤牌
It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why

念在是麥當當豢養的人
我才無權悲憤
默默地站喺資本最低層
抱住油鑊迎合我命運

終於板燒福喜啪到我便秘 我要感恩
終於聽Gin Lee聽得頭暈 隨時有聲音
今晚好多長者湧晒過嚟瞓
天口㷫無床無軟枕
擠身於此的都算難民

如claim工傷工傷應該claim乜撚 好想搵經理攤牌

It's 3 a.m. It's 3 a.m.
Maybe it's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
在我這邊廂有個無人知的世界
而等收工收工只可玩碌撚 紙巾盒都無位擺
令我羞愧自責抵我做人咁失敗
Dngh
做咩屌我
痴線 人工多尷尬
推到aga唱返
你做乜鳩
想笑撚死我謀殺?
明明就好sad
雪人
斬鳩兄
又好耐無見了
推到全首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞