{拋磚} It's 3AM in the morning and I 屈鳩喺老麥炸 French fries

380 回覆
280 Like 13 Dislike
「知否真的真的想與你回到 最愛當天
知否真的真的想回頭 停留你身邊
可惜一不小心拉斷愛情線
相戀已變成爛笑片 怎麼飾演都不夠自然」

都唔愛又想停留身邊,
同埋都攤左牌點解仲要飾演,
唔make sense wor ching
有冇拍過拖架
陳詠謙算啦
佢嘅長處就係作一句句好割裂嘅歌詞畀人做whatsapp status
佢既長處就係冇長處
其實小弟意思係將嗰句放喺呢份改詞度終於好正
紙巴都嚟咗
樓主棄post了?
Push 到有人唱
3點鐘 推一推

一句概括出佢嘅特色
pish
居然推咗三頁
多謝咁多位大佬

睇返自己劣改嗰啲好弱智
冇位攝
summer炒散返M記炸nuggets
18件無窮地炸
fry蠅bye聽到耳仔痕
AGA輪迴在唱3AM

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 hash brown
Fry蠅bye
cls
我未死
上返水集合巴打們嘅詞同自己啲劣改

但願後面位先生咪走鹽
每條維持不變
fry蠅bye聽到耳仔痕
AGA輪迴在唱3AM

詠謙濕鳩hook line一直播 洗腦魔音
終於聽Gin Lee聽得頭暈 隨時有聲音
今晚好多長者湧晒過嚟瞓
天口㷫無床無軟枕
擠身於此的都算難民

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
但你應該知道我份人工多尷尬
如claim工傷 心傷應該claim乜撚 好想搵經理攤牌
但我感到內疚抵抗上頭這樣壞
榴槤新地 斷貨 賣晒 baby don't you ask me why

DSE grad返M記炸nuggets
18件無窮地炸
默默地站喺M記最低層
抱住油鑊迎合我命運

知否幾多粒星先會有人見 會有first in
知否3333邊緣人 人窮到出煙
匿喺叔叔之家 一世做陪襯
撻起個炸爐 又再等
一呼一吸灰鳩到自憐

It's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
但個經理屌我應炸薯餅 整錯晒
如claim工傷 心傷應該claim乜撚 好想搵經理攤牌
榴槤新地 斷貨 賣晒 baby don't you ask me why

It's 3 a.m. It's 3 a.m.
Maybe it's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 hash brown
在我這邊廂有個無人知的世界
而等收工收工只可玩碌撚 紙巾盒都無位擺
令我羞愧自責 抵我做人咁失敗
It's 3 a.m. in the morning 你老母 don't you ask me why
噉樣唔會磨通咩
真係好劣,你直接quote返樓上巴打算啦
返教會都算,仲要拆埋韻腳
有冇冇粗口版本我想唱
直接SD 比AGA唱
灰鳩改做灰心
碌撚改做丁丁
樓主加油
好啦我都係乖乖地quote巴打
略略執個啱絲打唱嘅冇粗口版

但願後面位先生咪走鹽
每條維持不變
恨就恨自己出身太可憐
我才淪為奴隸咁犯賤

知否幾多粒星先會有人見 會有first in
知否3333邊緣人 人窮到出煙
匿喺叔叔之家先配企前線
點起老細含過嘅煙
一呼一吸灰到自憐

如claim工傷 心傷應該claim乜 好想搵經理攤牌
It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why

念在是麥當當圈養的人
我才無權悲憤
默默地站喺資本最低層
抱住油鑊迎合我命運

終於板燒福喜啪到我便秘 我要感恩
終於聽Gin Lee聽得頭暈 隨時有聲音
今晚好多長者湧晒過嚟瞓
天口㷫無床無軟枕
擠身於此的都算難民

如claim工傷 心傷應該claim乜 好想搵經理攤牌
It's 3 a.m. in the morning baby don't you ask me why

It's 3 a.m. It's 3 a.m.
Maybe it's 3 a.m. in the morning and I 屈喺M記炸 french fries
在我這邊廂有個無人知的世界
而等收工 收工只可上child登 改首歌畀大家踩
令我羞愧自責抵我做人咁失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞