頭先好奇dl左抖音睇下

458 回覆
3708 Like 47 Dislike
想chok下佢邊個岸鳩仔幫佢紋
法國啲細路學緊哲學同programming
香港嘅細路呢就... Facepalm
係當笑話咁睇

最好笑睇過係個阿叔打功夫自high 笑到我
勁舞團真係
Tik tok唔係抖音,要轉大陸app store先dl到抖音
得罪講句真係好弱智
到底個人有幾弱智先會玩埋啲咁嘅嘢
抖你老母個陰啦
本來大陸人種已經夠柒夠核突
仲要玩埋呢啲嘢話俾大眾聽自己有幾咁柒
係熱血係青春呀
當年我地無抖音咋
如果唔係

比人笑撚到畢業
原來咁多on9野 仲以為全部都靚女跳舞
講真有部分係人玩佢又玩,大個左佢就覺得柒架啦
剩餘個班就係蝗,大都變唔到架啦
其實諗真d就係劣化版mk
條女好似十八定十九歲
其實啲團長係乜鳩嚟 成班細路 自以為好撚型
但問題係 留言個啲15 16歲嘅又係真心支持嘅
前幾日係m記 隔離坐左個小學生 見到佢睇緊抖音 我就望下 淨係見到電話入面啲小學雞係到fing手fing腳fing頭 而我隔離果個睇到勁入神 呢個時候我對面有對姊弟 個細佬細到小學生都未係 佢指住我隔離睇緊抖音條女同家姐講 咦佢都睇緊喎~ 我 我諗依加啲00打後真係無人唔睇抖音
而家啲父母都一樣弱智 由個b出世到大個都日日影相拍片影自己個仔 食飯又影換片又影沖涼又影 搞到細路大咗以為自己係明星有幾奇
抖陰
抖你老母個陰咩
大內密探零零發個冇面人
香港版好撚垃圾,大陸版啲女正好多
fbi is waiting for your link
其實小學雞個個都係咁戇鳩架啦
只不過而家有個平台比佢地戇鳩姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞