頭先好奇dl左抖音睇下

458 回覆
3708 Like 47 Dislike
Tik tok 同抖音都未識分就笑人😊
我真係笑左,
Tik tok 只有小學雞野跟本唔同客路
辣殺!
只適合弱智人士
好熟喎
你因為好奇已經on9,dl埋仲on9
樓主打番10 mg 先啦 再睇我驚你血壓過高
樓上係咪on9? 直接quota樓主個post然後覆一句?
識唔撚識用引用呀?屌你老母閪!
一開app就有得笑班on9仔 account都唔使申請
玩嘅on9
但睇下都幾好笑
on撚鳩,同班friend出去玩,
佢地無啦啦叫我開咩學貓叫,一齊唱,
屌你老母,我叫佢地要開自己開

利申:90後 90中而家已經好多一大班人一齊上大陸,唔係淨係00後
https://youtu.be/zHhmDULDdLg
上youtube睇下咩料第一個笑到我
見到有睇落未夠十四歲既妹妹仔搵哥哥找幾千蚊數
ptgf轉左地盤?
心做し
話說我前幾日落kfc食飯
見隔離枱幾個小學生玩緊
好似食左fing頭丸咁跳舞
結果撞到另一張枱個女人
俾人話完又繼續跳開心舞
我就知班細路冇撚得救
抖音係日本都幾多人用,不過因為跟地區,係香港開見倒啲垃圾就想de左佢
覺得on9自己又睇
諗起上次去長洲隔離枱個唔知小學畢咗業嘅靚妹起到開抖陰直播,仲做埋哂啲港女pose
god, i feel old

sad
咪撚玩啦 將心比心 你自己小學嗰陣本書教嘅常識有幾多真係會覺得因為現實需要先去記吖

根本小朋友心智未成熟 咁嘅歲數未有一定嘅嘅思辨能力前都唔應該要佢哋負起任何除咗學習以外嘅社會責任

我哋有必要去教佢正確嘅歷史 但唔應該指責佢唔負擔起而份歷史
多口講句吖

而到有幾多人真係熟悉廣東話呀 自己都未做好點做後輩嘅榜樣呀

自己都講唔出廣東話嘅語源 歷史 句構 用字 重好意思笑人唔識寫廣東話
屌你
攞啲12 13腦筍未生齊,
冇批判能力嘅細佬仔黎串
樓主好似仲小學雞
要po就po啲玩抖音嘅大人黎串啦
抖音啊 主播啊 呢類app產業出現
先可以幫到老共鞏固根基
因為全部人都發明星夢以為自己係kol
思想就會越來越退步 不會反抗
大陸個app叫抖音,係大陸server
香港個Tik tok 係睇唔到大陸個的內容的

香港App store 係download 唔到抖音的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞