頭先好奇dl左抖音睇下

458 回覆
3708 Like 47 Dislike
啱呀
細時讀書鳩下鳩下
不過都唔會話咁弱智連基本歷史都唔識囉
你細個係白痴就expect 人地都白痴
真係好體諒人呀
中學果陣開始hit起手指舞
果陣睇片成件事好撚型
依家比抖音搞到成個智障咁
好心寒,最心寒係,雖然呢個係內地Apps,但大部份都係繁體字,即係香港人⋯⋯班00後思想已經比大陸啲廢人apps洗腦 屌,好想喊
係幾型 可惜而家變咗啲冇腦小朋友呻吟叫春嘅地方
好心寒,最心寒係,雖然呢個係內地Apps,但大部份都係繁體字,即係香港人⋯⋯班00後思想已經比大陸啲廢人apps洗腦 屌,好想喊

喊有用?想唔俾人洗腦咪寫個出黎香港人用lor。廢App人地值錢啊。就連餓了嗎呢個可能都未聽過既外賣app都值成800億港紙。
話寫就寫? 香港係一個鼓勵創新嘅地方咩?咁耐以黎你有冇玩過一個香港人寫嘅social media apps (連登除外 )
down左隻app
越睇越燥 一係跳弱智舞 一係唱弱智喵歌
一係啪一下手指轉地點
一係。。。 秒剷
雖然明白唔可以對班細路咁苛刻
但對唔住我真係接受唔到呢d文化

喊有用?想唔俾人洗腦咪寫個出黎香港人用lor。廢App人地值錢啊。就連餓了嗎呢個可能都未聽過既外賣app都值成800億港紙。
話寫就寫? 香港係一個鼓勵創新嘅地方咩?咁耐以黎你有冇玩過一個香港人寫嘅social media apps (連登除外 )

香港有咁多名校 正常係會出到高科技企業。香港唔係一個鼓勵創新既地方咩?

香港有咁多名校 正常係會出到高科技企業。香港唔係一個鼓勵創新既地方咩?

講真班連登仔日日話大陸野又唔安全又爆炸。人地出到阿里巴巴出到騰訊 點解班香港人就唔得。有冇諗過 呢幾年大陸係快速發展緊、而香港係原地踏步。
屌 玩個啲擺到明小蝗蟲
睇十分鐘都咁圖文並荗好難唔信樓主係打手WOW
仇幼start~
反而大陸版啲片高質好多
叫團長果個肥仔
04年出世 過多2年就夠16

肥肥地 好得意 好想
抖音有分地區 香港睇唔到大陸個d人同片
共產黨洗你血梗係由小學生入手啦
小學生都攻陷唔到就大獲啦
早排dl過黎睇 睇見d00後咁on9真係想一巴聲落去
到後期睇都係想了解時下細佬點on9
有少少似以前啲mk仔女玩3男2女咁
我明代代人鍾意嘅嘢都唔同,問題係
同類嘅 app 又唔係無,而家啲細路硬係要玩啲大陸閪先鍾意玩嘅,屌佢老母閪。

我哋玩四驅車同 gunpla 都唔會想玩大班模型,奧迪雙鑽啦下話
記得之前睇過條片, 聰明人生仔,蠢人好似母豬咁起勢咁生,最後人均智商下降,變晒弱智,做超多蠢事。好怕第日變成咁,抖音係年輕一代咁受歡迎,中國未來玩撚完了。
我想知,咩咩團長副團長係咩組織黎?
有無個project分享下?

或者個founding係咩?
屌,睇左5分鐘 陷入無比震驚中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞