絲,77歲,你問我答

845 回覆
2001 Like 206 Dislike
婆婆有冇玩fb ig? 覺得依家啲後生仔點?
婆婆開心嘛,咁多人同你傾計
祝婆婆身體健康
巴打要多d照顧好佢
睇曬婆婆每個留言真係忍唔住流眼淚
好掛住我公公婆婆
雖然兩老都走曬
但我依然都對佢地好深記憶
以前細個我婆婆好中意煲魚頭湯
(個湯完全係奶白色 求解)
好想飲反 但我同阿媽試極都失敗
婆婆識唔識煲 跪求婆婆攻略

btw我婆婆好中意講粗口
係我細個個陣已經成日對住我講: 各7死你啊拿
祝你長命百二歲
我都好掛住我婆婆
雖然都離開左我10年,我重記得係我細佬仔個陣帶我去街,同我一齊訓晏教,煮食俾我食既日子
但去到最後一面,我都見您唔到,好掛住您呀婆婆
我都好掛住我婆婆
雖然您都離開左我10年,我重記得係我細佬仔個陣帶我去街,同我一齊訓晏教,煮俾我食既日子
但去到最後一面,我都見您唔到,好掛住您呀婆婆
婆婆祝你身體健康!
利申:我愛我婆婆❤️
婆婆你有幾多孫呀?

啲孫多唔多來睇你?
神貼留明
見到個想認真女仔,但唔敢問佢拎聯絡方法

點算好
竟然係真架!好犀利啊婆婆!好少長者仲咁風趣活潑,心境開朗,跟得上潮流🤣祝你身體健康,行得食得瞓得痾得~

問:點解會咁開通活潑?性格定經歷影響?點樣先可以令屋企啲長輩有返少少好似你咁?
因「嚴重洗版行為」,帳號已被封鎖留言直至 2019-07-20 15:46:08
如果俾你人生重新開始會做咩嘢?
婆婆 您覺得 人生既意義係咩 ?
希望您健健康康 每日都快樂咁過
你班pt(gs)畀我抖下得唔得呀?!
http://picosong.com/wfALf/

婆婆,食左晏未
如果係乖孫自己老作,成件事會容易好多
依家人地飛起我呀,識打字都無用呀我

總之歡迎大家繼續提問,不過答案就要等下
有人想同乖孫傾計就會秒回

CD-ROM熱線:https://t.me/snowpopo
同過幾多個男人扑嘢
想試70路
根本係婆婆既孫女迫婆婆影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞