番工最hea最蛇王試過點?

254 回覆
915 Like 13 Dislike

做邊行 其實我回你上個Post都估到你會答我幾多人工嫁喇
職位同薪金唔係掛勾嫁
唔通你做地盤50k 就代表你職位上高過人地搵40k manager咩

單單睇你話做完野就得就知你都唔方係咩大粒野
首先公司嘅野如果你係Manager
係有緊急同唔緊急嘅工作
果日做晒果日要交嘅野只係做完啲必要野
一般有少少責任嘅管理層如果有時間
都會去研究下點可以令公司搵更多嘅野
而且照你咁講 一日三個鐘可以做晒正常八個鐘嘅野 唔會係你效率高 一定係你個職位交垃圾又得 甚至係冇都得嘅職位 而你嘅態度最多都只係可以做啲上頭諗好晒要你做咩你就交功課果啲低級職員 都幾肯定你唔係做管人果啲重要位 搏我冇用 有少少工作經驗嘅人其實一睇你講野已經明 就好似睇啲mk 話收契妹係因為大家好fd 一樣 唔係想吊閪 旁人一睇就知咩事
睇你弱智到人名又睇錯,字又打錯,就知你弱智能力低啦,戇鳩仔成大篇廢話
專業人士賣腦力,唔係工廠工人賣奴力。
個簡單啲嘅例子解釋畀你聽, 一個專科醫生值錢,唔係因爲佢返工時間全程都響度砌,係提供專業意見
洗撚教精佢咩,條友根本弱智
我做過咁多公司 我做過咁多公司
其實睇你講野真係好小學雞
又要上網搵人認同 同人討論又汁錯字

前兩日放榜?
佢同我下下下屬的心態一樣,我明嘅
醫生叻果啲一定可以做完手術放工啦
都唔知邊個上網搵人認同
畀人駁到應一應仲打成篇廢話鳩噏
會蛇王就係打廢工有腦少少嘅人都唔會講得出
你都唔撚會蛇王
走入呢個post做咩?
唔好恥笑佢喇
正係咩你返咩工做咩職位你都講唔出啦
弱智係咁架喇 體諒下
你都唔撚會蛇王
走入呢個post做咩?

係話你啊
打飛機啦
蛇王比人話懶冇用然後嬲真係第一次見
我做咩職位關我講嘅嘢合唔合理咩事?

基本logic都唔撚識弱智仔
嬲?你識讀心?唔夠講又話人嬲以為駁到人
弱智
點解唔關
唔通你話自己做地盤然後3個鐘做得晒8個鐘嘅野我要信?
其實你不斷話自己搏到應一應同人地搏你唔到係講緊啲咩 要咁去呃自己
agger
叻人賣腦 賣idea
蠢人賣時間 賣體力
個post好撚長
係咁quote
咪撚理果條on9啦
我做過咁多公司 我做過咁多公司
我係講蛇王同份工level係冇關係
高層低層一樣可以蛇
我根本唔需要講我自己份工做乜都可以係合理

乜撚嘢“唔通你話自己做地盤然後3個鐘做得晒8個鐘嘅野我要信”
講嘢低質撚到無淪
係咁醒就唔洗係咁轉工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞