番工最hea最蛇王試過點?

254 回覆
915 Like 13 Dislike
有份工我對上就係老闆,每日淨係做半個鐘野,打下電話,入下資料,同大陸蠢同事交待下,離不開都係叫佢地做野快手d 咪hea 等,跟住就差不多全日坐係老闆條女後面,各自睇戲上網,食飯時間就行到九丈遠食,食兩個鐘番去再重覆上晏既野,等收工,老闆條女負責𥄫實我,唔俾我hea,點知有一日佢發現老闆原來大陸有另一條女,之後就唔理我,但其實我一早知。全公司都蛇王怪 老闆食得好肥,正常人都唔會開胃果隻
返屋企瞓打機
穿煲樓主坐得監啦
你肯定啱啱入職場,好多老細都係返一返去hea陣食lunch就返屋企
唔講咁多 即刻駁咀!
有佢陣味係到
邊有咁嚴重,最多咪炒
咩工蛇王蛇到要坐監
條友一係就垃圾HR
一係自己做緊D奴隸工種 只有不停工作無advancement無management既工種

餐廳前店長前年通過偽造多名下屬的打卡紀錄,騙取公司工資約6045元,遭廉政公署起訴。他今承認一項盗竊罪,被判囚14天
多名下屬但先呃得6千蚊
佢咩事
可以向佢詐騙
哇屌 你係咪岩岩小學畢業 咁似細個老師講既野
Part time番十粒鐘 實際兩粒鐘就搞得掂 番工做一粒鐘 收工前做一粒鐘 其餘時間做自己野
其實大把工都係咁啦 實際上做完既時間短過你番工時間多多聲 你做完佢又要留你既你唔蛇可以點
返工打卡瞓,瞓醒打卡收工
係office打邊爐 唯一一次!
老闆係公司個陣, 係枱底用手制開玩PS2模擬器打機
但果個係我老闆黎....
老闆先最蛇 番黎開完早會去同客食lunch 下就話去買野 就冇見到佢
連佢秘書都唔知去左邊
我份工要博士學位
我做倒公司要求
其他時間我花喺更有意義嘅事上面
Ching可以收皮
翻sales,lunch食個半鐘,翻黎再痾半個鐘屎袋住人工痾屎種感覺特別爽 平時係鋪頭就縮埋一邊狂打機,有客先企翻岀黎
翻地盤,做到去一個類似夾層既野,人企唔到既高度既高度只可以坐,而且手機收唔到信號,我地一team5人講好左一齊爆一個上午seed做曬要做既野,之後就係入面呢尻埋 因為手號冇信號所以啲科文工頭都搵唔到我地
日日收工先浦頭,就同佢講仲差幾多幾多搞掂

呢埋左一個幾星期,係入面自制木凳仔坐,dl埋啲電子書漫畫同手機game係到打發時間
漏煤氣
份工打左8年,8年黎 都係返工打完卡走人,放工時間再返去打卡
求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞