[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(3)

998 回覆
176 Like 5 Dislike
咁咪即係放過左佢
又做返kol扮無事
但咁就過到骨啦
d 品牌真係當消費者水魚,成日比d product d垃圾kol,搞到cheap曬
唔會比牛油果得逞
以為打完段嘢就可以繼續出黎乞食?
收皮啦

停止扮野啦救命~你對呢件事嘅第一個反應已經充份反映你嘅為人!
唔洗打比d pr睇啦~~~~~
無人搵你做野加啦~~~~~
覺得問問題個位又係自己扮
其實佢都道左歉 當然大家實咬定佢係扮野唔出自真心 但依樣野就只有佢良心先知啦 我地仲盲目狙擊都無咩謂啦 上晒報已經係我地比佢最大既懲罰 佢既工作都受到一定既影響 既然佢係有正面承認同回應(雖然好遲 )我覺得都可以原諒既

利申:非打手有份瘋狂狙擊佢 之前好撚憎佢因爲一直唔道歉
狗改不了吃屎
根本條臭閪唔係真心道歉,係淆無左d客 狗改不了食屎,佢人品既問題無可能改到
好啦咁 佢可以繼續收皮 仲諗住放過佢
放過佢?不了
Agger
push
一定係佢自己打嘅
令到我不成長
Pish

出現了
又話自己唔care啦
仲推
屌佢老母收皮啦!我問佢又唔見佢覆?
又係到自問自答,啲外媒聯絡佢有無覆人呀柒頭?
乜撚野大方得體呀!一開波就del相block人潛水
佢收檔啦,咁撚把炮就咪一開始件事揚左就disable comment 掩耳盜鈴既死傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞