[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(3)

998 回覆
176 Like 5 Dislike
幫美人開post

Post 1 https://lih.kg/733556

實Dell新Instagram:
Copywithsadelle

歡迎各界人仕follow [/b]

🥑🍞🥑🍞🥑🍞🥑
I’M IN LOVE
WITH THE AVOCADO
🥑🍞🥑🍞🥑🍞🥑

手機劣改

實DELL:又會剛好出發之前張相有人post先過我既?
剛好啲牛油果溫泉蛋擺位一模一樣,
鬼咩!一定係用時光機抄我啦!

偷幾張爛鬼相就扮廚藝高手,
過主啦無腦蠢閪港女!

旅遊達人Sadelle熱愛其職,喜於在IG上大方分享獨家美照,令粉屍猶如身臨其境,更具親切感!
#TRAVELCOPYWITHSADELLE

真 金 不 怕 洪 爐 火!
向來喜歡下廚的Sadelle更大顯身手,閒時於IG上和粉屍分享自製美食,賣相可人!盡顯賢妻良母一面

#SADELLECANCOOKSTEAL

加埋佢啲傻閪私家hashtag成件事真係耐人尋味
Sadelle回應網民善心關注:希望唔會影響到你既生活。

女神好溫柔好有禮貌呀!

死 雞 撐 飯 蓋

緋聞男友万刀甲留言力撐,更表示女神唔會好似自己咁小器將呢啲小事擺上心!

據理力爭!!!誓保聲譽!!!
Sadelle:我唔會del 你放心。

頂佢個肺,轉個頭成個post都del埋

要不是痴線西,小美真係識佢老鼠。
Credit to: 召喚痴線西(15)(16)
Sadelle回應網民善心關注:希望唔會影響到你既生活。

女神好溫柔好有禮貌呀!

死 雞 撐 飯 蓋

緋聞男友万刀甲留言力撐,更表示女神唔會好似自己咁小器將呢啲小事擺上心!

據理力爭!!!誓保聲譽!!!
Sadelle:我唔會del 你放心。

頂佢個肺,轉個頭成個post都del埋

要不是痴線西,小美真係識佢老鼠。
Credit to: 召喚痴線西(15)(16)
引用完畢

繼續推post
推到3
方力申話同佢唔熟
Forward 去9gag9果d外國網,定佢柒出國際
女神今㳄想洗底都幾難

呢單野跟足你一世架喇
終於有post
佢今次威威啦
Sadelle潛夠水未呀
佢以前潛一排就會唔記得?
繼續狙擊
佢以潛一排就會唔記得?
繼續狙擊
牛油果雞
點可以話人死雞撐飯蓋

根本係臭雞撐飯蓋
好紅呀sadelle 偷圖偷到鬼佬都識你
上埋buzzfeed就真係係咁先啦實del 會唔會遲啲再上埋cnn bbc架
嗨,原來爆左2
美人! 我都算係咁喇, 我第一次開post就奉獻咗俾你
多謝哂三家姐!
呢排考試啦我唔得閒上lin登狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞