[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(3)

998 回覆
176 Like 5 Dislike
好正!多謝美人!唔好放過佢!
佢一定以為可以等件事丟淡左出返黎呃食 而呢件事的確令佢followers大增 至於follow佢既目的係咪恥笑佢就

雖然佢可以繼續厚面皮扮冇事 繼續「去旅行」「影靚相」黎洗底 活在自己既世界內 就算收唔到佢皮 都可以令到同佢合作既brand認清佢 應該少左好多合作機會 叫做唔錯架喇 就算逼唔到佢道歉 但都可以繼續推post
is truly embarrassing!!!
好撚多印尼人follow,每秒都有人follow
Dm多到覆唔哂
Push
d like買嘅
辛苦哂

屌佢係咪想暗示自己自己好撚大量唔會同啲haters計較 俾佢偷圖偷字啲原創者都未撚同佢計較 點解可以到而家都覺得自己冇錯 唔推post唔得
加油呀美人
啲人心虛到要特登po自己photoshop喎 今次唔google image搵相喇
好撚厚面皮 pish
屌扮咩姐 睇埋呢啲垃圾心靈雞湯
文化修養都唔好得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞