[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(3)

998 回覆
176 Like 5 Dislike
原來profile連
#travelwithsadelle #cookwithsadelle
都delete埋 柒delle又要諗過新hashtag喇
佢以前d英文caption都係抄返黎
點識自己寫呀
準備好未
假ac 0 post 0 follower private
佢仲每個留言like
係到扮大方
好柒肉酸
講起先望到 支持果啲留言(當然9成都係佢自己嚟)佢一早就cap上story當心靈雞湯啦 乜鳩叫唔即時回應比自己反思
好矛盾
成個人都露哂底啦
仲扮大方
越搞越柒真係
邊個仲會理你同信你
仲搞大龍鳳
有人教定自己諗 咁蠢

你仲有pr搵既話
我地會forward 過去總公司
到時pr自己同總公司解話
d人問佢嘢隨時都係假
自問自答 自己support自己 精神分裂
個時成個direct都係問佢咩書已經頂唔順
之前d post d留言fans都唔多個
差唔多全撚部都係廣告/無聊comment
真係救撚命
本書好明顯係唔睇書既人睇
是但上網google 都一堆既廢話
好意思賴有墨水,睇透世事,看破紅塵

但最後
又自己留言支持自己
比人推到柒出國際都仲可以咁假
真係好佩服
又或者造假已經成為佢真嘅一部分
真係人格分裂 有少少心寒
攻擊佢既,繼續唔應
我覺佢下步,應該扮有病
話要睇心理醫生 大壓力
話被網民迫
成個ig究竟幾成真
依家kol
Like又假followers 又假咁

D pr仲會繼續養班乞衣
其實 諗下其他方法宣傳啦

真正消費既人真係唔會因爲佢地買
甚至因爲佢地唔買囉
你地有無問過班sales ,如果搬佢地名sell 客
D客係幾反感啊
上 ig 睇發現堆支持者都痴撚線,反對佢偷圖就叫 hater gonna hate
少年你太年輕了 你以為真的有支持者嗎

新post教人整頭
然後又問自答
好柒

究竟post 俾乜人睇
佢個ig新po,咁係咪叫道歉左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞