[整合] [牛油果KOL] 偷圖扮自拍?八線暗模Sadelle被斷正!!!(3)

998 回覆
176 Like 5 Dislike
有誠意嘅起碼都email返比原圖嘅作者道歉啦
啲原圖嘅作者仲要好多都外國人黎 打中文搵鬼睇咩
佢個即時回應咪就係del晒d留言同post囉
我諗佢肯出來同大眾道歉 承認自己確實偷圖都算係咁喇 姑勿論佢係真心有悔意定為咗保住飯碗 而家總算對follow佢既人有個交代 唔係再逃避問題 事情都算告一段落 之後就算真係有廣告商搵佢合作(given 發生左呢件事之後)就佢叻囉 亦都唔到我地再追擊

純粹個人意見 各位可以繼續
del完post又share story cap啲勸世句子扮到唔care,又話最強大反擊係平靜,講到自己受害咁,而加淆底無廣告接先出嚟道歉,變得噉快
幾識玩呀
隔左咁耐先道歉,等啲人凋淡晒件事
再出黎扮真誠大方得體咁回應,等人冇得再追擊佢
盲粉又可以理直氣壯護主
繼續收pr product 同接job
冇人會理佢後續道唔道歉
已經柒晒啦 夠架啦
唔知醜
講真今時今日有幾多個香港人可以衝出香港衝出亞洲
佢可以柒出國際都算係咁
係咪好應該對每個原創者道歉,雖然太多你未必記得哂
唔係隔咗咁耐道歉比班盲粉睇
post哂啲心靈雞湯出黎單單打打 又話唔會del 最後又係del
成件事都比人一個假嘅形象 唔理你係咪要道歉r撈
對唔住我成為咗你一位好忠心嘅hater
你賣廣告 我都係想send吓email比你班客
道歉時。。。。是常識吧

btw, 同咁多外地被偷圖者道歉,係咪應該用英文道歉有誠意啲呢。
佢應該會偷人哋d道歉文嚟道歉
笑撚死人
返到香港無job接咪道歉啦
當日急delete 相個樣
大家仲記得喎
仲話大家多事
Block follower啊

仲有你個長臉人拍檔啊
係咪傾唔掂數?
佢覺得你無錯喎
估唔到會道歉
係唔係佢親自打嘅都未知啦
就算係親自打都唔一定係真心啦
有誠意就唔洗係ig caption講啦,大佬,中學雞咩
我係咪要係ig出post?定唔洗
佢家下咁樣做我再提佢,好似又捧紅緊佢咁
是咪應該唔理,一陣變柒dell打手
屌諗住道個歉就可以繼續個個月收幾十件PR products? 會唔會天真咗啲
作為一個influencer連最基本嘅職業道德都冇 仲諗住想influence其他人?
呢個人已經誠信破產 邊間PR公司仲搵佢合作即係認同佢嘅處事手法 咁間公司都幾有問題下...
個post下面好多假ac留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞