[Switch] 八方旅人 Octopath Traveler 集中討論區

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
不如應該話唔經過超任年代既JRPG友係唔會識點品嚐LE隻GAME
我仲期待緊會出番獅子戰爭, 王家騎士團呢類game
肯定呢隻會小人買架喇 又唔係DQ嗰種國民級別既game 但玩落算係幾有feel 算係有返啲上古年代RPG既味道 唔知難度方面會點
會唔會好快有二手
好多人咩都唔理就買
又無中文見倒點陣圖放都放唔切

希望有中文啦 遲下都好
話係點陣圖 究竟有冇玩過隻game
曲線串D 小朋友je

就咁睇畫質係有啲趕客嘅
呢個年代下下速食,無咩人識玩jrpg
我有兩隻神作級嘅3Ds-bravely default放左成年無人問
我隻bravely default 仲味爆機 長期擺係到 買左幾年 希望有生之年有機會玩埋第2集
其實ot 呢條team係BDFF 先彈起,第一集除左中段佢不斷Loop既構思拖左d之外,
其他地方都好高水準(尤其音樂,佢全部係以歌係主)。

所以OT由佢一開始公佈就已經好期待。

Revo
為個遊戲出個個演唱會仲正
bravely default正啊
個演唱會簡直不得了
呢隻系統就真係以FF5 ,
REVO九展音樂會都唱左幾隻BDFF
咁真係幾難會玩既 如果無經歷個代既人
有無去

(開始離題)
皇騎2 PSP皇製過啦, 加咗唔少野
弓手騎士團
我記得之前有個Post條友話OT行行下地圖會遇敵唔知搞咩
心諗係咪連pokemon都未玩過
不嬲架啦, 仲同你慢慢行, call班翼人飛上天顏射你啦
個製作人離開左SE好耐,
好似喺LEVEL 5
個製作人原本係Quest的,SE食左Quest後出左隻FFT,可能佢頂唔順SE大公司既手法
松野泰己
不皇騎個IP仲係SE度, 所以有生之年都唔洗諗出得晒皇騎7部曲囉, 屌SE老母
SE一定唔會
https://www.youtube.com/watch?v=6LvX3dapvYc&index=2&list=PLLl6gXdvkUeXyEcmFwoe8fQSnZEXI3tkE

呢幾首BDFF 城鎮音樂原來係歌黎,當年爆機後無意中發現呢段片,真係好感動
其實SE開始EA化
成日出d垃圾 我已經對佢無晒信心 依隻真係俾面當年d rpg
城鎖BGM同埋角色個人音樂都有歌既版本
WIKI 松野泰已無意中見到,原來FF12引申左呢單野出黎

《最終幻想XII》的續作《最終幻想XII 歸來之翼》於2007年在任天堂DS發行,遊戲講述梵在原作情節結尾一年後的冒險[156]。它和國際版《最終幻想XII》同屬伊瓦莉斯聯盟四款作品之一[157]。《堡壘》(Fortress)原是由Grin開發的衍生動作冒險遊戲,講述《歸來之翼》後伊瓦莉斯的故事,是一部“故事和產值都呈史詩規模”的遊戲[158][159]。史克威爾艾尼克斯在開發六個月後,以品質問題為由取消專案並拒絕向Grin付費,此舉致使Grin宣佈破產[160][161]。後有傳言稱作品交由其他工作室開發,但《歸來之翼》總監鳥山求在E3 2011上正式宣佈,作品“中止”開發並“永遠不會發行”
公平D 講,SE都唔算多垃圾,只係FF15太垃圾,蓋過左其下其他好既遊戲。

就咁睇畫質係有啲趕客嘅
呢個年代下下速食,無咩人識玩jrpg
我有兩隻神作級嘅3Ds-bravely default放左成年無人問
我隻bravely default 仲味爆機 長期擺係到 買左幾年 希望有生之年有機會玩埋第2集
其實ot 呢條team係BDFF 先彈起,第一集除左中段佢不斷Loop既構思拖左d之外,

Revo
個演唱會簡直不得了
https://www.youtube.com/watch?v=qn3VmY06isc&list=PLLl6gXdvkUeXyEcmFwoe8fQSnZEXI3tkE

Youtube有
https://www.youtube.com/watch?v=6LvX3dapvYc&index=2&list=PLLl6gXdvkUeXyEcmFwoe8fQSnZEXI3tkE

呢幾首BDFF 城鎮音樂原來係歌黎,當年爆機後無意中發現呢段片,真係好感動

玩完再睇演唱會
當年Revo真係好有心機
(帶望拿拿聲搞完巨人入返地平線 )

Revo
個演唱會簡直不得了
https://www.youtube.com/watch?v=qn3VmY06isc&list=PLLl6gXdvkUeXyEcmFwoe8fQSnZEXI3tkE

Youtube有

玩完再睇演唱會
當年Revo真係好有心機
(希望拿拿聲搞完巨人入返地平線 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞