[Switch] 八方旅人 Octopath Traveler 集中討論區

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
曲線串D 小朋友je
肯定呢隻會小人買架喇 又唔係DQ嗰種國民級別既game 但玩落算係幾有feel 算係有返啲上古年代RPG既味道 唔知難度方面會點
會唔會好快有二手
好多人咩都唔理就買
又無中文見倒點陣圖放都放唔切

希望有中文啦 遲下都好
話係點陣圖 究竟有冇玩過隻game
曲線串D 小朋友je

就咁睇畫質係有啲趕客嘅
呢個年代下下速食,無咩人識玩jrpg
我有兩隻神作級嘅3Ds-bravely default放左成年無人問
3ds 果啲jrpg連英文都無真係慘過食屎
會唔會偷跑今日
肯定呢隻會小人買架喇 又唔係DQ嗰種國民級別既game 但玩落算係幾有feel 算係有返啲上古年代RPG既味道 唔知難度方面會點
會唔會好快有二手
好多人咩都唔理就買

希望有中文啦 遲下都好
曲線串D 小朋友je

就咁睇畫質係有啲趕客嘅
我有兩隻神作級嘅3Ds-bravely default放左成年無人問
3ds 果啲jrpg連英文都無真係慘過食屎

有語音好好架啦
我寧願要語音,唔洗英文,無語音好悶
rpg要覺得好玩,最基本係要睇得明劇情
3ds 真係好多好吸引既jrpg
奈何睇唔明劇情最後買得落手真係好少
有偷跑麻煩係度講聲
已經訂左game+OST 好耐冇咁期待過一隻game
舞女隻BGM正到
已經訂左game+OST 好耐冇咁期待過一隻game
舞女隻BGM正到

大約幾錢?
2樣加埋$800左右
btw好想訂埋Wayfarer’s Edition
有就正
正常應該星期三?好耐無買實體game 唔知行情
今日就好似太早啦真係
好奇一問,等緊呢隻GAME的玩家,係咪大部份都係經歷過超任FF及RS既黃金年代??
我就係既 雖然要計我ps1年代玩得多d
其實如果由超任時代就開始打機既話,就會睇得出呢隻GAME唔係普通8BIT GAME黎
老實講 期待就十分期待 但依家真係唔知自己的唔的得起心肝玩隻rpg
我隻bravely default 仲味爆機 長期擺係到 買左幾年 希望有生之年有機會玩埋第2集
Switch唔駛坐定定開機,呢個優勢下較容易d的起心肝玩的
其實ot 呢條team係BDFF 先彈起,第一集除左中段佢不斷Loop既構思拖左d之外,
其他地方都好高水準(尤其音樂,佢全部係以歌係主)。

所以OT由佢一開始公佈就已經好期待。
我都覺得係 所以其實我係好鐘意買switch game 搭車又可以玩下 希望自己爆到
會唔會好快有二手
好多人咩都唔理就買

希望有中文啦 遲下都好
曲線串D 小朋友je

就咁睇畫質係有啲趕客嘅
我隻bravely default 仲味爆機 長期擺係到 買左幾年 希望有生之年有機會玩埋第2集

好好玩架,Revo負責音樂
個時係日本旅行行game鋪,發現係sound horizon 嘅revo造bgm,即買
返黎玩下先知係神作黎
自BDFF系列已經好鐘意呢類風格, 好期待呢隻game
國民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞