[Switch] 八方旅人 Octopath Traveler 集中討論區

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
https://kamikouryaku.com/octopath_traveler/?%E7%A8%BC%E3%81%8E%E6%83%85%E5%A0%B1
初期金策 = 學者encounter半減 + 商人執錢
喺波隠れの岩窟出口至save point出出入入,行一次有2000-3000
頭先打boss 舞女開lvmax跳舞1buff攻 2次火爆就gameover咗
任豚真係食開屎, 隻GAME咁差都吹奏 屌你D怪好似紙片咁,
用咩魔法打落去隻怪度, 竟然都冇ANIMATION, 淨係震兩震,
屌你18年前隻GRANDIA2都唔會咁啦, 唔好同我講風格唔同/懷舊
我屌你好似TALES OF ETERNIA咁貼圖夠似啦呱, 個戰鬥都有誠意十倍啦
等你整隻JRPG整到咁撚樣不如唔好整, 發洩完畢
拎齊8個人都未搵到職業祠堂
好似每個人得4章
回合制冇animation 都屌
Persona 5 Pokemon呢啲應該一早收皮

如果你鍾意視覺享受一定係Detroit God of war啱你啲
而唔係話隻game差 之後係鬧佢畫質animation

Btw巴打下次買game記得上youtube睇過gameplay先好買
講到好似有人拎住支槍指住你迫你買咁
求其揾幾張圖

物理攻擊(劍):

物理攻擊(斧):

火魔法:

暗魔法:

連登user前塵:
任豚真係食開屎, 隻GAME咁差都吹奏 屌你D怪好似紙片咁,
用咩魔法打落去隻怪度, 竟然都冇ANIMATION, 淨係震兩震,
屌你18年前隻GRANDIA2都唔會咁啦, 唔好同我講風格唔同/懷舊
我屌你好似TALES OF ETERNIA咁貼圖夠似啦呱, 個戰鬥都有誠意十倍啦
等你整隻JRPG整到咁撚樣不如唔好整, 發洩完畢
準備開新post啦
點解有人理佢
新post
[Switch] 八方旅人 Octopath Traveler 集中討論區 (2)
https://lih.kg/741528
古代職業要打條16萬血既人 點打呀大佬
咪係,好行夾唔送
襯依家缺貨/炒價快d 放喇
雖然唔知你係咪真係有game
講緊隻怪冇ANIMATION, 打中咗都係舊石咁郁都唔郁下, 唔係講緊D PARTICLE EFFECT
隻怪俾招打中, 你完全FEEL唔到佢受傷, 整張痛苦樣/擊退樣Animation有幾難呀
之前我都唔信任豚論, 見child登d評論就知真係唔可以屌d「大作」
不過我都明, 用幾舊水買隻吹足成年嘅普通貨, 已經唔掂都夾硬要玩埋佢,
連博取認同感嘅價值都冇埋係慘d嘅
咩叫有誠意? 薩意達就係例子, 講緊係首發護航作, 個質素係點大家有目共睹
你老母依隻由上年吹到今年俾咁嘅質素出嚟都講得出「好正呀, 好好玩呀
唔係食開屎係咩?
188間間都4百3, 4百4, 嬲嬲地買咗digital算
巴打放唔放game
https://youtu.be/xrK1MZoVVGg?t=30s

淨係搵隻21年前嘅jrpg嚟比較下, 屌你老母打中隻怪都俾到少少反應
然後21年後打中隻紙片怪彈d數字出嚟叫「懷舊」
講咁多放game未姐
定你跟本冇玩隻game
純粹入黎撩交嗌
用敵方俾人打中無特別反應來否定晒成隻game再label晒你地係任豚, 亂咁「吹奏」, 話你地食開屎

好有說服力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞