[gay] 不一樣又怎樣的心事分享區(20)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

我都唔知自己係一夜之間發左3個夢定點
我都唔知個個算唔算夢
我印象中我發左一兩個鐘都訓唔著 跟住訓左陣 應該係半個鐘左右 中間發左個惡夢
跟住我嚇醒左望個鐘5點
但我明明覺得除左發惡夢個段時間之外其他都係係咁翻身因為訓唔著

應該係個人太攰 半訓著咁
到發惡夢先真係訓著左。 係咪太攰定壓力大先發惡夢呀

小糖攬攬

射左幾多次
大家早晨

大家早晨

咁早派我膠
有無啲動作係主力拉 肩 頸 手 同 大腿
我背無乜點痛
有無啲動作係主力拉 肩 頸 手 同 大腿
我背無乜點痛

http://www.weekendhk.com/lifestyle/拉筋-助眠-背痛/

小糖攬攬

射左幾多次

互射2次

射左幾多次

互射2次

射3次應該就唔會發惡夢

射左幾多次

互射2次

射3次應該就唔會發惡夢

佢邊射到咁多

互射2次

射3次應該就唔會發惡夢

佢邊射到咁多

點解你知

射3次應該就唔會發惡夢

佢邊射到咁多

點解你知

裝咗cam係佢屋企
都未發育

佢邊射到咁多

點解你知

裝咗cam係佢屋企
都未發育

今日lunch 見一見佢就去旅行有排唔洗見
除左電話,信息咁仲有無咩計仔keep contact ?

Facetime

Face time

咁咪可以同我地係咁傾計囉

Face time

我地一拍即合

咁咪可以同我地係咁傾計囉

其實係
每日解親鎖基本都係同佢message 緊
佢break 緊,我做緊野。基本上得閒覆佢個陣佢都係好lun 得閒
唯一唔好嘅係,依家劇無煲好多集,post 又無時間追

去幾日呀?
時間短就無咩所謂啦

去幾日呀?
時間短就無咩所謂啦

熱戀期嘛

去幾日呀?
時間短就無咩所謂啦

熱戀期嘛

六日姐其實唔耐
但日日都想見呀嘛
諗住叫佢每日都打篇travel diary 俾我

去幾日呀?
時間短就無咩所謂啦

熱戀期嘛

日日見 好快厭
好似係

去幾日呀?
時間短就無咩所謂啦

熱戀期嘛

六日姐其實唔耐
但日日都想見呀嘛

好chur

熱戀期嘛

六日姐其實唔耐
但日日都想見呀嘛

好chur

咁chur對大家都唔好呀

熱戀期嘛

六日姐其實唔耐
但日日都想見呀嘛

好chur

咁chur對大家都唔好呀

我會覺得煩死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞