[gay] 不一樣又怎樣的心事分享區(20)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
飯都未食

食緊糖水了

好彩都係公司食咗外賣

返緊屋企了

食緊糖水了

好彩都係公司食咗外賣

返緊屋企了

到屯門了
Lm
Lm

湯姆
是他令我喜歡上學
是他令我喜歡上學

是他令我喜歡上學

好幸福
是他令我喜歡上學

好幸福

屌今日我想同佢傾計 知我鍾意佢果D係佢隔黎既都紛紛讓出左個空位俾我同佢斟
飯都未食

唔好食囉
有咩方法可以好快令對眼無咁腫…
岩岩喊完
夠肥未呀9王
(肥得有型)欣宜幫肥仔肥妹平反了
https://lihkg.com/thread/71029/page/1?ref=ios
同男朋友一齊咗就嚟4個月 自從喺英國返嚟之後 加上啱啱入u壓力大 就不停生暗瘡 雖然冇凹痕 但係就有印 呢一個月去咗睇醫生食藥 而藥嘅最大負作用就係個人會好情緒化 男朋友唔介意我多暗瘡 仲好錫我 不過呢排 特別係醫生加咗藥之後 我就發佢脾氣得越嚟越密 仲差唔多隔日就喊一次

啱啱同男朋友出街 佢講笑咁講咗句話我多暗瘡 我就又嬲咗佢 佢啱啱仲話只係唔明點解唔可以好似一開始嗰陣咁我串下佢 佢串下我咁fd 又係情侶又係好朋友

Sorry for 1999 and too long
岩岩喊完

做咩喊
同男朋友一齊咗就嚟4個月 自從喺英國返嚟之後 加上啱啱入u壓力大 就不停生暗瘡 雖然冇凹痕 但係就有印 呢一個月去咗睇醫生食藥 而藥嘅最大負作用就係個人會好情緒化 男朋友唔介意我多暗瘡 仲好錫我 不過呢排 特別係醫生加咗藥之後 我就發佢脾氣得越嚟越密 仲差唔多隔日就喊一次

啱啱同男朋友出街 佢講笑咁講咗句話我多暗瘡 我就又嬲咗佢 佢啱啱仲話只係唔明點解唔可以好似一開始嗰陣咁我串下佢 佢串下我咁fd 又係情侶又係好朋友

唔講介意就假
岩岩喊完

比我錫返就得
岩岩喊完

比我錫返就得

佢係我架

唔講介意就假

氹番人啦

唔知點氹 我都唔想自己變得咁小氣咁情緒化 但食咗藥之後嘅我就係咁
十級毒 自己係屋企打邊爐
十級毒 自己係屋企打邊爐

你就好啦 這這些機會。。。
Lm

湯姆

岩岩喊完

比我錫返就得

佢係我架

死開啦
我邊到臭閪呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞