[gay] 不一樣又怎樣的心事分享區(20)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

我嗰陣考英文公開試會睇英文劇
開英文字幕
然後會寫低所有唔識/想用嘅字句

咁我一集要睇好耐

成集都要字典一句一句check

瞓先

Together
瞓先

Together

濫交
瞓先

Together

濫交

追求更多機會

英文2嘅程度需要點 要識幾多字
一份dse reading需要睇得明幾多

B2大半篇唔明

B2大半篇唔明

做b1仲好啦咁

B2大半篇唔明

A呢

B2大半篇唔明

A呢

A會明既 不過都唔會做啱好多
唉,終於放工
農巴放假咁耐,係咪好多野做呢
我果年英文閱讀考秦始皇
我果年英文閱讀考秦始皇

第二屆?我都係喎,得3炸
I'm watching you

B2大半篇唔明

A呢

但我聽過人講話Reading既B1唔好揀 除非你真係好差好差...
就算B1差唔多岩晒都係得個3...(何況你唔會差唔多岩晒)
B2印象中就算好似岩到D都有3
有錯請屌

A呢

但我聽過人講話Reading既B1唔好揀 除非你真係好差好差...
有錯請屌

如果求合格既做B1就夠,如果想有3以上既就做B2
我果年英文閱讀考秦始皇

係呀 好變態囉

做咩呀
我果年英文閱讀考秦始皇

係呀 好變態囉

原來豆奶細過我

A呢

有錯請屌

如果求合格既做B1就夠,如果想有3以上既就做B2

2016做B1 3

係呀 好變態囉

原來豆奶細過我

我A level 揀考番 DSE 英文唔得?

係呀 好變態囉

原來豆奶細過我

我A level 揀考番 DSE 英文唔得?

Ok咁你大過我
我果年英文閱讀考秦始皇

[black] [/black] 岩岩先做野?
司機:岩岩放工呀?
:算係啦,有事趕住
:哇,咁夜都未收工?
:日日都係咁架啦,擺低畀同事做自己走先渣都係
:你好少call Uber?
:第一次渣,搭巴士出去要成個鐘麻,趕住出去咪call 車
:咁夜仲出去?聽日唔洗返工咩
:要呀,不要有fd 叫到咪死出去lo,佢失戀呀
:哇,咁fd 既,畀著我叫佢食屎啦,聽日仲要返工
:哈,冇緊要啦,去到咪去lo
:女黎架?
:仔黎架,兄弟係咁架啦
:真係好

個司機都幾靚仔幾好吹
好失望
咪話計劃叫個佬過年幾日空檔黎過晚夜嘅。點知佢過過夜應該唔得,咩屋企唔俾。叫佢講玩得夜無車搭,一班fd 過年打邊爐,大富翁玩通頂。佢話「咁可以搭的是架嘛」
我住新界佢鰂魚涌,佢真係情願哂啲咁嘅錢都唔願意俾我攬住瞓天光。即刻想搵過個
我就話第一次拍拖姐,佢都拍過兩次啦
想講嘅係咁撚大個人都仲要俾人管住幾點番屋企真係好戇尻
司機:岩岩放工呀?
:算係啦,有事趕住
:哇,咁夜都未收工?
:日日都係咁架啦,擺低畀同事做自己走先渣都係
:你好少call Uber?
:第一次渣,搭巴士出去要成個鐘麻,趕住出去咪call 車
:咁夜仲出去?聽日唔洗返工咩
:要呀,不要有fd 叫到咪死出去lo,佢失戀呀
:哇,咁fd 既,畀著我叫佢食屎啦,聽日仲要返工
:哈,冇緊要啦,去到咪去lo
:女黎架?
:仔黎架,兄弟係咁架啦
:真係好

個司機都幾靚仔幾好吹

點解啱先我架的士個個係大叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞