[gay] 不一樣又怎樣的心事分享區(20)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好失望
咪話計劃叫個佬過年幾日空檔黎過晚夜嘅。點知佢過過夜應該唔得,咩屋企唔俾。叫佢講玩得夜無車搭,一班fd 過年打邊爐,大富翁玩通頂。佢話「咁可以搭的是架嘛」
我住新界佢鰂魚涌,佢真係情願哂啲咁嘅錢都唔願意俾我攬住瞓天光。即刻想搵過個
我就話第一次拍拖姐,佢都拍過兩次啦
想講嘅係咁撚大個人都仲要俾人管住幾點番屋企真係好戇尻

各有各難處姐有時
司機:岩岩放工呀?
:算係啦,有事趕住
:哇,咁夜都未收工?
:日日都係咁架啦,擺低畀同事做自己走先渣都係
:你好少call Uber?
:第一次渣,搭巴士出去要成個鐘麻,趕住出去咪call 車
:咁夜仲出去?聽日唔洗返工咩
:要呀,不要有fd 叫到咪死出去lo,佢失戀呀
:哇,咁fd 既,畀著我叫佢食屎啦,聽日仲要返工
:哈,冇緊要啦,去到咪去lo
:女黎架?
:仔黎架,兄弟係咁架啦
:真係好

個司機都幾靚仔幾好吹

可能因為你靚仔先同你吹

個司機都幾靚仔幾好吹

可能因為你靚仔先同你吹

各有各難處姐有時

會有咩難處呢
廢老阻住曬個仔扑野咁好咩?
各有各難處姐有時

會有咩難處呢

唔知呀
可能有門禁掛,有啲屋企好似係咁
各有各難處姐有時

會有咩難處呢

唔知呀

屌左佢一聲,之後叫佢「可唔可以爭取下?」之後無理佢。佢聽日都去韓國玩

個司機都幾靚仔幾好吹

你下面濕哂喇
深夜時段心情特別反覆
好失望
咪話計劃叫個佬過年幾日空檔黎過晚夜嘅。點知佢過過夜應該唔得,咩屋企唔俾。叫佢講玩得夜無車搭,一班fd 過年打邊爐,大富翁玩通頂。佢話「咁可以搭的是架嘛」
我住新界佢鰂魚涌,佢真係情願哂啲咁嘅錢都唔願意俾我攬住瞓天光。即刻想搵過個

hea鳩你

其實我都唔過夜

會有咩難處呢

唔知呀

屌左佢一聲,之後叫佢「可唔可以爭取下?」之後無理佢。佢聽日都去韓國玩

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦
好失望

hea鳩你

其實我都唔過夜

特登要屋企就左我空左兩日間屋出黎。本來我都要番大陸,落足嘴頭先爭取到遲一兩日先自己番。點知依家無撚用啦,都唔過夜嘅

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦

拍左唔夠一星期就要人同你扑?
打住飛機先啦

識左佢已經打多左好多

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦

無呀,真係想攬住到天光炸

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦

純抱睡

純抱睡

依樣比射更滿足。唔係咩

純抱睡

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦

拍前已經要扑啦 唔係點知啱唔啱

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦

呢樣真 萬一size唔岩自己都幾大問題

或者人地未準備好呢
順其自然啦

打住飛機先啦

呢樣真 萬一size唔岩自己都幾大問題

咪臭係
訓晒lu
有冇人睇到呢個post

同性戀結婚點解要合法化?
https://lihkg.com/thread/74446/page/21?ref=ios
I'm watching you

Who are you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞