香港一人團隊獨立遊戲 Sword of the Guardian 將參展 TpGS (2)

157 回覆
51 Like 3 Dislike
上個post已經有追,今晚睇到樓主上電視上嚟支持下你
有咩計劃
月曆同幾個board game,月曆好似叫《日紙》
可能大部份巴打們都係等 switch / xbox 版吧,
香港可能真係唔太多人上 Steam
咁係咪去法國做?
LM等switch版本
機會好微了 ...
*現實情況*

因為我英文太差,同埋佢地太急需人手,已經 turndown 左
總會有機會
下隻遊戲我地都一定撐你
留名幫推,即買支持
早兩日喺鏗鏘集見到你
巴打主攻本地市場嘅不如係到推多啲post?好老實講我都係心血來潮,一時醒起搵返個舊post想睇下幾時有得玩先發現steam上咗架
同埋會唔會諗下係social media到宣傳下,fb或者ig 落下sponsor咁?
加油啊巴打
謝謝巴打, 香港這邊我會再盡力做, 黎緊動漫展我都會係度, 不過怕自己體力支撐唔到所以無太過刻意提起.

由於而家 Steam 市場太過供過於求, 好多媒體都未必留意到, 會再想其他辦法.

會再盡量係外地如 Reddit 發帖, 雖然好快會沈底, 但也唯有盡力了.

仲未死, 盡緊最後一口氣 ..
動漫節會去巴打個攤位支持一下

唔係掛,得150
香港50%,即係75個人
難以置信,明明咁有質數咁有誠意,真係唔錯,價錢又唔貴。
不過身邊真係好少人用steam,ps4 同 switch 多好多人玩
可能switch 出咗會好啲,但而家又好多人留意破解
生不逢時,好多阻滯

加油
出咗switch,再買
我情願買5隻sword of the guardian
好過買一隻Ubisoft
有誠意嘅遊戲先值得支持
同埋求你實裝Eva
為攻擊而攻擊既小朋友
唉,咁得閒留言,不如快啲做埋啲暑期作業啦
畫風唔覺得差,算唔錯啦
既然睇片都廢事又何解要特登嚟留惡言呢
睇片click 一兩下就得,留言打字應該用得更多精力
其實hard唔hardcore 同畫風冇關係既
畫面靚啲就唔hardcore?唔靚就hardcore?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞