覺唔覺得日本妹d打扮好重雞味

155 回覆
86 Like 679 Dislike
行左啦 咪又係咁
果到大陸/香港人多過日本人喎師傅

香港人應該接受唔到呢種衣著,覺得好柒.
香港只識跟潮流著 一有人著非主流就歧人

全部刪青頭
唔覺喎,前排先去完東京
大部分女其實著得好普通,冇d人成日吹捧到話好潮好前衛咁,Tokyofashion果推街頭snap既風格真係就算係原宿都好少見到

同港女既分別我覺得係:
1. 日本妹樣衰定靚都會化妝,除左學生妹之外條街真係冇乜邊條女係素顏
2. 佢地多數會戴好多飾物點綴同set下頭,港女多數披晒頭髮落黎就算
3. 佢地比較少著t-shirt,下身著牛仔褲or哈倫褲既(我去果幾日真係大部分女都著長褲可能依家興),上身多數都會著d有少少設計(eg花邊)既衫
d人唔鍾意日系因為驚著到好肥

但我眼見好多日本妹著完都唔覺得佢地肥

根本自己肥就搵日系做藉

港女肥
樓豬去過京都同大阪未?
果面啲女好好多啵
果到大陸/香港人多過日本人喎師傅

多你老母,我住係日本
日本妹素人(j圖)
https://lihkg.com/thread/640875/page/1?ref=ios
全部交友app搵,(有d係friend)不知幾高質
我係月台見到個日本人玩tinder
張相正正常常 真人秃頭呀叔黎既
咪鬼理佢啦
條友可能係中學媾唔到女 然後終於媾到個㗎妹就不停show off 再踩到港女一文不值
你話笑死唔笑死
好似得佢一個有㗎妹女朋友咁
拎國籍黎打j最on9 日本妹都有欣宜架姐
條女真係靚既就會話自己有個靚女女朋友而唔係㗎妹女朋友啦

我女朋友好靚女

我拖個日本妹去行花市,好多人望住我條女 ,就知港女幾仇視人靚過佢地
思覺失調睇醫生啦
日本妹素人(j圖)
https://lihkg.com/thread/640875/page/1?ref=ios
全部交友app搵,(有d係friend)不知幾高質
我係月台見到個日本人玩tinder
張相正正常常 真人秃頭呀叔黎既
咪鬼理佢啦
條友可能係中學媾唔到女 然後終於媾到個㗎妹就不停show off 再踩到港女一文不值
你話笑死唔笑死

我女朋友好靚女

我拖個日本妹去行花市,好多人望住我條女 ,就知港女幾仇視人靚過佢地
思覺失調睇醫生啦

你睇先
咁人地見到個騎呢怪拖條豬西都會望多兩眼既 你去動物園都望下d四不像啦
咪鬼理佢啦
你話笑死唔笑死

我女朋友好靚女

思覺失調睇醫生啦

你睇先
咁人地見到個騎呢怪拖條豬西都會望多兩眼既 你去動物園都望下d四不像啦

我女朋友好靚女
韓妹仲雞啦
More
人哋話日本雞就係雞啦
韓妹仲雞啦
人哋話日本雞就係雞啦

樓主贏了,我拖果個係日本雞 ,不過日本雞識打份同煮飯 ,港女死撚開la
韓妹仲雞啦
人哋話日本雞就係雞啦

樓主贏了,我拖果個係日本雞 ,不過日本雞識打扮同煮飯 ,港女死撚開la
呢個真 買左頂草帽係香港唔敢戴 係東京可以放心戴 同埋都幾多人戴
京都大阪香港/大陸人多到仆街
好似冇去過日本咁 係東京先叫感受到少少日本文化 大部時間都唔會聽到廣東話/國語
東京都好多香港人大陸人

要去非遊客區
日本妹唔係好露肉
月頭去都熱熱地 好多著長裙長褲 長袖衫喎
香港又小背心 又短到露屎忽肉既熱褲
邊啲先雞味重啊
其實日本班學生妹唔駛化妝都好可愛,感覺好乖
日本妹唔係好露肉
月頭去都熱熱地 好多著長裙長褲 長袖衫喎
香港又小背心 又短到露屎忽肉既熱褲
邊啲先雞味重啊

其實日本班學生妹唔駛化妝都好可愛,感覺好乖

上屆高校女子足球冠軍
人地點著又影響到你咩
依樣好撚認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞