覺唔覺得日本妹d打扮好重雞味

155 回覆
86 Like 679 Dislike
It咪又係日本周街見到個堆日牌中搵某幾個返黎代理
同埋我係淨係某幾個牌子可能啱一件半件衫
就算uniqlo幾柒間唔中都會係佢到買件tee/底衫著啦
根本買衫就唔係淨係跟牌子買 所以唔明買it有咩問題 唯一情況係成個牌子既風格都好啱你 eg日牌既話我係moussy所以我會喪買
咁係因為你識唔到高質港女
素人靚女嚟講香港真係算多
咁it都係日牌 老土都好正常
但urban research beams老土就肯撚定
it因為有咁撚多牌子 有某幾個牌子有時有一兩件都ok既 eg emoda
有咩分別 未賜教
係咪元朗同尖沙咀老銅既分別
不過moussy/sly/emoda/murua/snidel 嗰啲 好似係我中五中六嗰時興嘅嘢嚟

利申已經大學畢業咗一年同埋行唔到㗎妹路線好耐 唔知依家日本興乜
一樣 仲有堆公主風日牌(冇留意 可能你清楚d) 我淨係關心我啱著個堆
後生嗰陣都鍾意moussy sly嗰啲
但係依家年紀大著唔到啲㗎妹衫
我覺得日本都有好多個style
樓主講個種固然都有
但都有其他
我好鍾意睇某幾個架妹襯衫
就好似呢個咁
成日都係成身GU/UNIQLO 唔著高踭鞋
不過都好好睇 比人感覺好舒服
喂Urban research beams個堆咁老土點著呀大佬
依家人著衫定衫著人呀
一味覺得潮牌就係好
我發覺你真係唔撚識
講幾句你就露晒底
你咪睇下你果啲IT款老土
定beams 同 urban research 果堆老土
it因為有咁撚多牌子 有某幾個牌子有時有一兩件都ok既 eg emoda
不過moussy/sly/emoda/murua/snidel 嗰啲 好似係我中五中六嗰時興嘅嘢嚟

利申已經大學畢業咗一年同埋行唔到㗎妹路線好耐 唔知依家日本興乜

完來你係港女
我覺得日本都有好多個style
樓主講個種固然都有
但都有其他
我好鍾意睇某幾個架妹襯衫
就好似呢個咁
成日都係成身GU/UNIQLO 唔著高踭鞋
不過都好好睇 比人感覺好舒服

我女朋友係呢種
因為俾朋友我笑鳩我著拖鞋(類似aeo個種)
特登留意日本妹著咩鞋 發現真係好少人著波鞋同平底鞋 我著拖鞋直頭係異類
Btw圖中既打扮都幾多 不過都係襯鬆糕鞋多
咁點?
起碼我無踩日本妹嚟讚港女呀
我由頭到尾都無話過我唔鍾意㗎妹喎
我不嬲當石原同結衣係女神

都好過你日日對住日本妹打飛機呀然後不恥啲港女呀
你係咪讀書嗰陣俾港女拒絕過然後就日日踩港女然後吹奏日本妹呀?
btw 原來呀文盲
唔知點解
發覺米白色converse好似係好多人既必備item
睇開個d好多個都有對
(個人覺得係幾好襯 但個底太薄 著得唔舒服)
我係月台見到個日本人玩tinder
張相正正常常 真人秃頭呀叔黎既
咪鬼理佢啦
條友可能係中學媾唔到女 然後終於媾到個㗎妹就不停show off 再踩到港女一文不值
你話笑死唔笑死
好似得佢一個有㗎妹女朋友咁
好心去到日本就學習下啲優良文化,例如去日本食嘅一碗飯都可以感受背後嘅耕耘,體會到珍惜食物係對自己,大自然,農夫嘅基本尊重。
拎國籍黎打j最on9 日本妹都有欣宜架姐
條女真係靚既就會話自己有個靚女女朋友而唔係㗎妹女朋友啦
好靚又索
點都好過支那雞格
你識條撚雞蟲毒撚睇乜都係雞
咁你係香港出街有冇去感受香港人既獅子山精神
香港人嘅獅子山精神已經比中華文族嘅劣根性消磨殆盡
民族 講呢啲咁嚴肅嘅事居然typo我自吞一打
頂,我地去日本食拉麵,日本人黎香港就食譚仔,仲話好食
隔離飯香真係講得冇錯
不過佢地應該唔知譚仔味精落重本
喂Urban research beams個堆咁老土點著呀大佬
依家人著衫定衫著人呀
一味覺得潮牌就係好
我發覺你真係唔撚識
講幾句你就露晒底
你咪睇下你果啲IT款老土
定beams 同 urban research 果堆老土

完來你係港女
咁點?
起碼我無踩日本妹嚟讚港女呀
我由頭到尾都無話過我唔鍾意㗎妹喎
我不嬲當石原同結衣係女神

都好過你日日對住日本妹打飛機呀然後不恥啲港女呀
你係咪讀書嗰陣俾港女拒絕過然後就日日踩港女然後吹奏日本妹呀?

我都係唔鐘意,冇踩
唔覺
頂,我地去日本食拉麵,日本人黎香港就食譚仔,仲話好食
隔離飯香真係講得冇錯
不過佢地應該唔知譚仔味精落重本

拉麵湯一樣用化學物質開出嚟....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞