覺唔覺得日本妹d打扮好重雞味

155 回覆
86 Like 679 Dislike
日本妹素人(j圖)
https://lihkg.com/thread/640875/page/1?ref=ios
全部交友app搵,(有d係friend)不知幾高質
我係月台見到個日本人玩tinder
張相正正常常 真人秃頭呀叔黎既
咪鬼理佢啦
條友可能係中學媾唔到女 然後終於媾到個㗎妹就不停show off 再踩到港女一文不值
你話笑死唔笑死
好似得佢一個有㗎妹女朋友咁
拎國籍黎打j最on9 日本妹都有欣宜架姐
條女真係靚既就會話自己有個靚女女朋友而唔係㗎妹女朋友啦

我女朋友好靚女
日本妹素人(j圖)
https://lihkg.com/thread/640875/page/1?ref=ios
全部交友app搵,(有d係friend)不知幾高質
我係月台見到個日本人玩tinder
張相正正常常 真人秃頭呀叔黎既
咪鬼理佢啦
條友可能係中學媾唔到女 然後終於媾到個㗎妹就不停show off 再踩到港女一文不值
你話笑死唔笑死
好似得佢一個有㗎妹女朋友咁

你都on9就係溝過幾個港女女朋友,先有對比,如果咁好,我返香港搵女朋友la,兩樣揀一樣好啲,咁簡單嘅道理你都唔明 港女
腳短唔好搞咁多野著鬆糕鞋 真心好柒
衣著就唔評論
如果係香港著
應該係會比人覺得博出位/浮誇/不倫不類/扮日本人/扮晒野/以為係Cosplay
但其實我覺得第二張圖
右同中都好型好好睇
唔係話唔踩得日本
但樓主是撚但係街邊執件mk妹就話日本妹雞味重好無說服力啫
咁我落旺角執件柒頭mk話港男鴨味重都得啦
唔止一件啦 我去左6日每日都行起碼十個鐘街 仲要有特登留意佢地既打扮
圖二中同右真係ok既 但個樣要襯返 香港好難做到因為其實唔係好多女有full make up+full set 頭
香港tee shirt + 短褲+ ultra boost

Ultra boost 好似用針聯左係港喱男女腳上面咁 無論旅遊定去搬倉都要著

香港差唔多只容得下港式運動風
呢個真
仲有Stan Smith
....
日本人d衣著style領令我地一個時代喎
咁你都講得出
濱崎步d style好似仲多人跟
大波浪金毛頭 眼妝 豹紋 好經典
識著衫變靚女,除左衫即係豬扒?
Collect point 啲料我懷疑係咪俾人著 好似紙紥電話咁得個款就算 細節用料都同淘寶睇齊 不過hare會好少少 以前中學成日買嚟返學

當然女裝另計 成日睇特價露膊 買俾女就過節著一次都抵
唔同地區係完全唔同著衫風格
你估好似香港咁全部撈埋一碟咩
屌你老母 我係要睇日本妹呀
IT入面咁撚多牌子
一個人有幾多對腳要著幾多件衫
定IT入面啲牌子係垃圾好失禮?

咁係咪要買到字典生字咁多嘅牌子先叫識嘢?
但潮流係循環既
所以日本妹著緊我地十年先興既鬆糕涼鞋同夜總會高踭鞋
樓上班人係咪分唔到大IT細it
非常認同
日本人近幾十年樸素咗好多,
你睇班港女道知道

你見果d係支那雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞