覺唔覺得日本妹d打扮好重雞味

155 回覆
86 Like 679 Dislike
On9 買得IT果堆 你咪又係唔識野
得淡笑
日本衫質地好 靚料 著起身咪有質感
話有層次又唔係好啱
10件有9件都係made in china
同款淘寶買平一半
去日本完全買唔落手
咁又唔係既 9成牌子都made in china架啦
但牌子野有qc 點都好過淘寶
如果靚料靚款我貴一貴都買
問題係d款麻麻 日牌我淨係買moussy個堆 it個堆 collect point個堆 同ozoc
On9 買得IT果堆 你咪又係唔識野
得淡笑

你啱
港女都好重西味
幾大波幾正
你on9 著衫唔係睇牌子著 啱自己風格同舒服最重要
買得最多係moussy個堆(風格最啱) it有幾個牌子都ok咪間唔中買一兩件
我家姐個女都差唔多高過佢(我家姐個女十歲)
c奶黎
幾大波幾正

高又點,港女高咪又性格西
幾大波幾正
c奶黎

港女C都冇
咪風麈味 夜場/夜總會會見到既女咁
咪撚玩啦清
你去日本話鳩人地啲牌子MIC 買唔落手
又呢又路
點知轉個撚頭話係香港買IT果堆brand
日本north face patagonia
再唔係URBAN Research Beams
根本你自己 一係就唔識貨 一係就無錢又要充
日本有堆牌子係MIC
但啲生產啲料 日本廠提供
比到岩岩好 多一件都無
呢啲衫淘寶都買唔到二手
不過都係果句 你識搵咩?
IT岩你既🤘🏻
喂Urban research beams個堆咁老土點著呀大佬
依家人著衫定衫著人呀
一味覺得潮牌就係好
日本有堆牌子係MIC
但啲生產啲料 日本廠提供
比到岩岩好 多一件都無
呢啲衫淘寶都買唔到二手
不過都係果句 你識搵咩?
IT岩你既🤘🏻

Mk仔先買IT,又貴又冇特別,日本人大把着uniqlo一樣好睇
同好過又肥又矮
同埋佢普通長袖衫牛仔褲波鞋又有幾識著衫呀?
仲要擔住枝煙成個mk妹咁
要睇mk妹我唔好睇返香港嗰啲?

利申唔係唔鍾意㗎妹係純粹唔覺得圖中條女有幾正
幾大波幾正

都好過又肥又矮

幾大波幾正

同好過又肥又矮

角度問題,大把日本妺着裙係正
你咁鍾意日本妹你點話點好啦
好懷疑你知唔知新宿涉谷同成個東京既分別
我發覺你真係唔撚識
講幾句你就露晒底
你咪睇下你果啲IT款老土
定beams 同 urban research 果堆老土
幾大波幾正

同好過又肥又矮

角度問題,大把日本妺着裙係正
你咁鍾意日本妹你點話點好啦

唔係鐘意,係對比之下,好多好過港女
日本妹素人(j圖)
https://lihkg.com/thread/640875/page/1?ref=ios
全部交友app搵,(有d係friend)不知幾高質
東京係咁
就好似中環成堆戰鬥格OL裝咁
on9係連登屌日本妹等於係連登讚支那人
你唔係唔知班柒頭幾神化日本妹呀
明明普遍身材同港女差唔多都可以話佢地大波
明明大把好樣衰妝又濃到仆街又話日本妹索
另一邊就係到屌港女濃妝
我真係極懷疑呢班柒頭係冇去過日本
佢地對日本妹嘅認知可能得av
但最好笑係佢地平時話樣衰個樣唔得嘅香港女星同ig女神
係可以屌打一大堆av女優
例如judy

呢班柒頭同時又好不恥港女食洋腸
我諗原因係佢地嘅溝唔到日本妹又溝唔到港女
唯有係網上瘋狂罵啲女係雞
再劣住自己條又短又軟嘅賓洲黎安慰自己

而現實中佢地就會搖身一變成為狗公去溝自己係網上好不恥嘅港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞