覺唔覺得日本妹d打扮好重雞味

155 回覆
86 Like 679 Dislike
啱啱去完東京
9成日本妹一係著夜總會小姐必備十吋淨色高踭鞋
一係就十年前mk妹最愛超級厚底鬆糕涼鞋
有冇對自己身高咁自卑 同埋雞味重到

不過佢地著衫係幾有質感既
你唔比圖 我點認同你呀?
食飯又質感
唱歌又質感
著衫又質感

到底乜撚野係質感?
伯母都好重雞味
日本衫質地好 靚料 著起身咪有質感
話有層次又唔係好啱
示意圖
鬆糕涼鞋

夜總會高踭鞋

Agree with you
10件有9件都係made in china
同款淘寶買平一半
去日本完全買唔落手
咁又唔係既 9成牌子都made in china架啦
但牌子野有qc 點都好過淘寶
如果靚料靚款我貴一貴都買
問題係d款麻麻 日牌我淨係買moussy個堆 it個堆 collect point個堆 同ozoc
入鄉隨俗
去撚完新宿澀谷就扮代表
咁新宿澀谷都算最繁榮個區
都反映到日本人面貌掛
出左東京都係差唔多
同埋我係無去景點咁濟 除左係某d景點同大型藥妝店 我見親都係日本人基本上無乜外國人
出左東京都係差唔多
去多幾個地方最講啦
去左又點 都改變唔到東京班日本妹係點打扮架 你係到拎咩優越感姐
你係班盲崇日想娶日本妹做老婆既連登仔面前講日本妹壞話 預左俾人屌啦
啱啱去完東京

我鐘意啊吹啊
人地貴婦feel
日本妹就係mk妹feel,不知幾正
去撚完新宿澀谷就扮代表
都反映到日本人面貌掛
出左東京都係差唔多
出左東京都係差唔多
去多幾個地方最講啦

日本妹係咁,唔關東京事,正咪得、話之佢
都反映到日本人面貌掛
出左東京都係差唔多
出左東京都係差唔多
去多幾個地方最講啦
去左又點 都改變唔到東京班日本妹係點打扮架 你係到拎咩優越感姐
你係班盲崇日想娶日本妹做老婆既連登仔面前講日本妹壞話 預左俾人屌啦

連登仔係溝唔到日本妦,佢哋冇同我拜師
都反映到日本人面貌掛
出左東京都係差唔多
出左東京都係差唔多
去多幾個地方最講啦

連登仔係溝唔到日本妹,佢哋冇同我拜師
啱啱去完東京

佢哋有時候着對鞋真係太誇張呀(包括我女朋友在內)
但係佢哋真係靚女喎(識着衫)
你去左睇醫生先 乖啦
都反映到日本人面貌掛
出左東京都係差唔多
出左東京都係差唔多
去多幾個地方最講啦

連登仔係溝唔到日本妦,佢哋冇同我拜師
你去左睇醫生先 乖啦

你收皮,返去打飛機
你d毒撚見咩女都係雞樣架啦 咩人諗咩野,雞味重係點定?有冇國際標準?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞