[Switch] POKEMON QUEST (3) 課同唔課都好玩

998 回覆
7 Like 3 Dislike

係咪會唔夠煲煮野
成手都係材料?
為左禁止玩家1日爆機
依個真,無體力真係可能一日爆
同埋作為一隻長線(吸金) game
仲咁多代精靈, 點會畀你咁快爆晒機

諗起pokemon shuffle到今日仲生存到真係超強
出新地區
比卡超又砍掉重練
食材分唔同generation
二週目先可以煮前一代
咁係咪隻比卡超會被砍掉重練5-6次
食材應該會有新野, 再加新receipt
新地圖新食材
5-6個generations
真係有排做
3-6個月一次update new pokemon
pokemon go update到邊一代now?
999上限........
咁唔得掂ga wo
個ac玩左好似4日,d細既料拎晒去做祭品
見到reddit有人煮左隻LV100鯉魚王
4turn先煲到一隻 想搞下新寵都要儲幾日先煮到一堆祭品 煲神獸仲要7turn 咁頹點頂
個個講到老馮會更新咁
記唔記得對上隻跳躍吧鯉魚王
又拎隻鯉魚王做比較
係都拎Pokemon go , comaster
一般招式等候-50%配破壞光束用唔用得過
等睇你試
鯉魚王都賺唔到錢
你估佢真係有錢唔賺咩
鯉魚王真係好鳩
pkm quest 小品得黎都叫可以砌下野有啲遊戲性
3600yen 玩到爆機,呢個進度我覺得都接受到,
比多一倍可以玩多2-3個gens 我諗都好多人會比

希望唔到咁快好似pkm shuffle咁要長期課
-50% 的話可以用,高攻
pokemon quest咁多PKM捉
你睇下pokemon shuffle, keep住update
課有課玩, hea有hea玩
同埋射得超遠(好似最遠係佢),唔係地圖入邊都打到
我隻鐵腕刷左招健美 但點解裝唔到團團石??
個D石位一煮出黎就定左??
睇第一頁招式表尤基納可以學到精神強念, 想問有無人成功刷到?

如果刷到佢自己食尤基納(進化埋)一隻都得返4%, 呢隻係咪已經放棄得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞