[Switch] POKEMON QUEST (3) 課同唔課都好玩

998 回覆
7 Like 3 Dislike
我會買左掉落率1.5先
藍黃灰紅
再加藍x2
之後買技能 升級
但如果我買左X1.5 之後再買X2 個D 會唔會撞? 定會疊上去?
想問下鐵腕9格攻係咪唔要得
課金, 每日190, 買乜都得
0課, 每日50, 買左d加材料ge先
疊上去
What is the best decorations to start with for a f2p player?
https://www.reddit.com/r/PokemonQuest/comments/8qfyi5/what_is_the_best_decorations_to_start_with_for_a/

個POST入面有另一條link
又係超詳細

等你地研究完教我, thanks!
所以聽講課金個d, x1.5x1.5x2 = x6, 一下6粒彩貝
課金, 每日190, 買左d加材料ge先
0課, 每日50, 買左d加材料ge先
彩貝彩虹都係2粒only
裝飾只影響4色
富迪用精神利刃都幾正,一下扣2萬
咁reddit個d打一次拎8粒彩貝......
一場跌4次貝
我最多都係得3次
我最高一場試過出6
即係出左3組
最高一場出8
邊個課金課到彩貝都有加成啊 睇下咩decoration
次次煮袋獸就出隻火蔥鴨俾我,屌你老母
課金全材料X2?
ys
Gengar Balloon
Size of all ingredient drops ×2
(Buy Ultra Expedition Pack)

課金限定
wadiu
你自己開shop睇下 邊舊decoration係加彩果彩貝
早幾日post過decoration link
https://www.serebii.net/quest/decorations.shtml
課金pack果個係
用卷買到果d冇個係
用卷個d只係: x1.5, x2 紅藍黃灰
其他真係要課埋金買個pack先有x2 all
藤鞭真係好勁 容易中曬太 高傷 瞬發
但係草系真係無咩好bingo 喇叭芽45進完變左25atk
健美果隻冇得吸血狂死
應該堆滿復活回血同緩回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞