[Switch] POKEMON QUEST (3) 課同唔課都好玩

998 回覆
7 Like 3 Dislike
怪力單技自我激勵
睇description 同健美差唔多
有無人知同健美嘅加乘效果有無差異
健美加最多 同食bingo格技減cd
無咩特別就唔好洗怪力 腕力得4招好易洗健美 怪力7-8招好難搞
單技龍舞迷你龍點睇
不過加速好似冇乜用
但真係有機會出
我寧願用彩果 多1round但係至少見唔到大岩蛇
依家多刺菊石 縮殼 1團石
大岩蛇 變硬 1團石
富迪 強念
負碌過左超夢夢爆機,
但auto刷返前面啲關,boss關得兩公婆過到,
恥鬼都auto唔到,
係咪起碼要有健美先上到去?
腕力刷左好耐都未有好撚黑,
有啲單技加攻bingo想留返黎做打手
定係繼續等團團石,兩隻加防技都各3團團石先得?
單技啓暴龍配流星但得兩格心,練得過?
刷左隻健美腕力等進化...
大岩蛇得落石 刷極都刷唔到變硬
Abra 係咪刷唔到強念?要進化左先刷到?

而家一直卡緊第4關
諗住健美 落石 變硬咁打上去
但刷唔到變硬 刷到就黎冇料
試刷縮殼同強念又刷唔到
個網只供參考, 又唔好話人垃圾
(要望清楚, 佢用個d料, 大岩蛇都會出 )
咁睇法睇黎個材料愈高cost, 就愈易出稀有pkm
所以個網只係show最低材料需求?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JWDxcbxrNhZl5EQsmdl6N15hO-LMDLBV-cmSOzwS30w/edit#gid=1071931852

而呢個網又有成堆list (不斷update中)
彩果仲未update到

只供參考
你試下洗左200個大藍 畀2條大岩 2化石盔 山挨就係垃圾啦
公廁大岩全世界都用細料出 洗用very good追咩
大家用special煮仲穩
鬼知係山埃咩
sorry lo
期待出手機版之後被人破解
出一個真正receipt機率list

就好似pokemon go咁, 破解完整個map, 即時pkm出現地點
原來獨角金魚無水炮 好彩只是洗咗一次
水箭龜出左水炮 5攻4心
水屬cd-5%
水屬攻擊+20%
用唔用得過?
水炮
水箭龜
可達鴨33LV-->哥達鴨
瑪瑙水母30LV-->毒刺水母
墨海馬32LV-->海刺龍
海星星36LV-->寶石海星
拉普拉斯
菊石獸
袋住先啦
再慢慢儲料刷另一隻
我覺得可以用
用到出下一隻為止

or 本身已齊角爆晒機日日刷超夢夢個d
咁你追求perfect就緊係刷隻perfect出黎啦

就好似d人有極多材料就玩金煲
無乜材料就用廢煲
我隻龜都都係5攻4心,bingo 3招都加水ATK
已經加咗
大岩蛇 變硬落石
大岩蛇 落石
怪力 健美

可能血低
我打咗兩日12-3至8 是但㩒嚟打
一粒貝殼都冇 係咩玩法
讀心術
隻game想你認真打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞