[Switch/3DS討論區(88)]-Mario網球試玩-Pokemon新作三連擊-E3-

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
馬車囉唔到第1都話2-12位可以鬥下
SP2你殺唔到人都可以油下地
呢隻同ARMS一樣唔夠人黎就會比人禁住黎打
除非正式版用體感當wii sport party game咁玩
都係既
不過熟能生巧
練一陣可以就夠打呢
點都好啦
有人打機都輕鬆我明既
希望個story mode夠豐富,單機都夠玩
難D
網球可能有幾豐富
唔ONLINE , 又唔係成日開PARTY 其實可以唔洗買
馬你_ _
你地唔覺得'NS'好核突架咩
就咁叫返'Switch'甚至'NSW'都整齊/易明/靚好多
都唔知點解咁多人寫'NS'
有15分鐘試玩你自己試下
我都係見多人咁叫先跟著叫
講就講switch 打就打ns
其實我覺得NX型D
下。。。巧型wo
呢隻已經算易玩, splatoon仲難上手
splatoon都難
而家先買game果班好難追
唔係個個機齡長嘅人都係打開對戰類嘅game

打開對戰game都好,唔係隻隻game都有興趣練
好多對戰GAME都係輸得毫無樂趣
我記得當初用左個幾鐘先開始適應個體感
依隻起碼冇依個問題,應該好上手d既
我機齡長係針對勁人果PART 黎講
機齡有返咁上下應該睇過唔少打機勁既人, 知道天外有天人外有人
所以我好驚訝佢地咁驚訝姐

另外如果冇興趣練呢D就係個人問題
只不過而家呢個ONLINE 年代你想避免上網同人打其實好難
因為要姐GAME 耐玩同人競技係其中一個好重要既原素
所以其實要面對呢個問題姐
呢隻已經好啦
如果你開波都擋唔到另計
上手唔難,玩開virtual tennis
但係無球來球往個種快感,一開快速技漫動作無晒快感
玩簡單MODE唔比用技可能好D
不過如果係咁做咩唔玩返VIRTUAL
sp2咁受歡迎其中一個原因都係廢既都可以油地享受下
馬網1on1比人噤住打輸左既挫敗感比sp2高好多
而且啲技對frame數要求高好多搞到聯網歡迎要求比sp2同馬車高,就算正式版多啲人玩,個匹配做好啲,應該會勸退不少人
我見對面一開 slow mo 我就頹咗
你啱
難得連續幾場終於唔 lag,再加少少運仔入到決賽,跟住俾人炒蛋,完場一望,對面條友四萬幾分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞