[Switch/3DS討論區(88)]-Mario網球試玩-Pokemon新作三連擊-E3-

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
買switch既人買之前真係要用個腦諗清楚
你係為左咩而買switch
想玩大眾真實向3廠3a,咁一定係買ps4架
唔係想玩老任一方game,d game出老多你都係唔岩玩,你都係會開switch得淡笑既post
暫時由wiiu port過嚟堆冷飯真係得zelda無雙慘死啫
為左話部機冇GAME玩而買
其實我唔反對WIIU堆一方作PORT去SWITCH,WIIU銷量太爆死,有幾多人玩過喎。
<br/>但老任就當正堆WiiU port係大作咁宣傳
咁樣對喺Wii U玩過既玩家根本唔公平
連續幾個月咁出既話
玩過Wii U版既根本唔洗買你Switch啦
<br/>跟本就東wiiu就唔存在
同埋佢遲幾年出既銷量仲好過wiiu版
既然咁收得姐係有需要有市場
洗咩理你果度咁少既wiiu user
<br/>暫時由wiiu port過嚟堆冷飯真係得zelda無雙慘死啫
.Zelda無雙慘死咩,唔係仲好過火紋無雙咩
ns版日本太爆死,而家連5萬隻都冇呀
不嬲都唔係focus日本市場,就算一個double 10萬又好多咩
之前wiiu全球過百萬唔通靠你日本果十幾萬咩
鬼叫而家得日本條數咩,唔拎而家日本條數嚟講,就要等到出年財報先會知
一早賣左部WIIU
痴撚線
屌你kh3要下年
唔係2020年咪算好
Kh3其實講左幾多年?
唔係講笑 kh3fm版可能真係2020年發售
畫大餅
PS4發售果年E3咋嘛
手遊大廠
dq11都未痾出黎,唔覺佢有咩game跨平台係出到
至少BD果team有game出就得
美版封面靚咁多
KH竟然都打到飛機

依家嘅SquareEnix,
唔出伏作已經要還神

君不見各大香港game媒想谷PS4隻re聖劍2,谷極都谷唔起
今次老任造馬,下次fest再見
KH打到飛機都好正常姐下話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞