[Switch/3DS討論區(88)]-Mario網球試玩-Pokemon新作三連擊-E3-

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Bethesda - Fallout Shelter for Switch
TONIGHT
Fallout Shelter出Switch版
陣間就有
可以過iphone 過 save 過去?
我真係情願冷清啲起碼今年玩到,都好過隔離畫餅畫到4,5年都未必玩到。
唔知Doom同Wolfenstein之後會唔會有switch,其他都唔望佢會有
我覺得其實有餅袋好過餅都無
有餅比你都唔會有負面效果,得個知字都好
咁隔離個堆大部分都話你知下年就玩得嘅
如果唔delay 的話
今年好似都係完全冇其他廠支持
人地最多出啲手機game比你
有大亂鬥就一定冇死
Tales of remastered

不過睇款我都預今年都無咩3廠大貨
法米通社長講過,19年先係switch 3廠派貨日
老任其實冇咩必要諗其他野反制
今年起碼兩隻game有千萬級銷量
隔離果堆餅加埋都冇咁多啦
比卡超出嚟叫兩聲然後伊貝當住全世界面前進化
然後拉幾隻寵入大亂鬥已經一地精
Devolver: My Friend Pedro coming to Switch and PC in 2019
fifa19唔知可唔可以友連?
gta'v核彈
“Enjoy new ways to play on Switch including Online Friendlies. Invite anyone from your friend list and track your rivalry through a five-match season, both in FIFA and FIFA Ultimate Team.”
屌你老母ea明明可以18就patch要拖到出19先有得連
如果同ps4唔係同一個ser我諗都無咩用
咁都有人肯玩switch既
呢隻玩咩架?
手機都有,你可以down黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞