[Switch/3DS討論區(88)]-Mario網球試玩-Pokemon新作三連擊-E3-

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
普通卡通game

唔知有無中文呢
Btw,今次ms真係贏哂
作為fans都唔知老任有咩可以反勝到
好似MS贏
但唔好唔記得好多都係跨埋PS4
SONY先係真正贏果個
sony 應該都好多野睇, D 跨平台先放生D 比MS
仲有MS 好似係新場搞,所以積極D, 好多2019...
PS4等睇days gone
反正老任都恐成最大輸家
真係唔覺老任可以有咩game出
https://www.youtube.com/watch?v=-v234zESJrY
「テイルズ オブ ヴェスペリア リマスター」1st Trailer
2018年に10周年を迎えた「テイルズ オブ ヴェスペリア」が、HDリマスター版「テイルズ オブ ヴェスペリア リマスター」として、PlayStation(R)4/Nintendo Switch/Xbox One/STEAMに登場。

それぞれの「正義」が、今、“再び”動き出す
Abyss同Vesperia都
隻Jump Force 條預告好正

見到有流傳呢張野話有中文版,不過NBGI真係搞得非同步中文。
今年老任輸都唔會輸太多啦

大亂鬥鬼佬實叫春
寶可夢畫下餅又有Noise
仲有火紋點都有啲嘢睇

剩係呢幾隻炒下新聞無難度
問題係獨家又唔夠人多,跨平台又係少呢
Metroid prime 4唔該比D野睇下
卡通+迪士尼,仲唔係低B game
等睇比人CAP圖
Xbox 同PS3版都有,唔爭在Switch 爆多次
得罪講句老任預咗架啦
上年咪一樣
你寧願好似而家咁定2016之前咁
唔好好似2015咁就得
果年係近年最悶
對面個堆下年先玩得
你今年就起碼有大亂鬥+Pokemon 咁都輸?
会場到着!太陽眩しい!
#LetsGo #E3 #LosAngeles https://t.co/muYbW54UWa
新任豚未經歷過16年前既慘況
不過因為今次e3講明唔畫餅淨出年內既game
應該都多極有限
第一方除左pokemon,smash,FE外
我諗都係retro project,metroid 3部曲remastered
再加多一兩隻冷飯
Bonus 係再多隻新作
而家買隻JC最平幾錢左右?
跌鬆左一邊
Bethesda - The Elder Scrolls: Legends for Switch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞