[Switch/3DS討論區(88)]-Mario網球試玩-Pokemon新作三連擊-E3-

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
如果老任今次E3只攞今年內出到嘅野的話咁除左大亂鬥同Pkm你仲可以期待佢攞咩出黎
今年內出到嘅野上半年冇任何風聲係事先走到出黎嘅話好怪掛,啲人有冇咁口密
老任咪火紋 動森 比卡超 大亂鬥,除左自家無彈藥㗎喇
FE同躍西,財報一直列做2018
再加第三方中型作品同冷飯
呢個其實都算係好保守既預計架啦
如果fortnite無俾人爆其實算係核彈級
講真我覺得三廠愈唔支持愈顯得老任自家作品利害
無任何三廠咁濟既情況下可以淨靠自己作品令switch走到呢一步
任豚表示今朝睇sony個E3剩係得果隻狼同KH3想買
TLOU2有D失望,其他無感
果時仲要係借親戚部PS2 打KH2 ,連隱藏Boss都打埋先收手
到依家先叫有3 ,點都會買架啦
完全無睇唔識disney既野,可以skip
其實唔畫餅一定講2018發售嘅,都預左冇太多驚喜,唯有期待啲gameplay片好睇啲
FE同yoshi連title都冇嘅情況下要今年內嘔出黎會唔會只係remake
BTW就算remake如果佢FE remake GBA三部曲就真係核彈啦
Gameplay預樹屋啦
Yoshi一早連gameplay都有啦
係差個名姐
FE就不嬲都唔畫餅,一公佈半年內就嘔出黎
始終戰棋都無咩好拖時間
1. Kenta Nakanishi: As stated previously, we’re currently working on a Fire Emblem for Nintendo Switch. For this title made for home console, we should be able to breathe life into characters like never before, and show you a completely different Fire Emblem.

http://www.siliconera.com/2017/05/29/new-fire-emblem-switch-might-end-completely-different-portable-games/

2.https://www.youtube.com/watch?v=sx_C9jJ0AlA
其實好唔鍾意E3成鳩日講D GAME都無時間剩係比畫面
你話下年出都好呀,你而家連時間都無分分鍾係2年後
等撚到蚊訓
但都係降低期望令自己易滿足啲
Sor囉唔夠任豚睇漏左
一個人真係好pro,咁快搵返FE果段新聞出黎
咁都係首先咁上下記得晒啲野先會醒起去google架
我當本家真係咁西利1個月1隻
6月有tennis ace,9月估同online一齊出大亂鬥,11月就pokemon
7月8月當係火紋同耀西
咁最多就係10月同12月重有2個位
我咁諗會唔會太理想
唔好咁高期望會好D
port2隻game解決問題
有fe同yoshi就應該要滿足啦
宜家大家個期望值低到
章魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞