【梁天琦案】兩名逃亡者黃台仰李東昇 至今下落不明

285 回覆
154 Like 4 Dislike
講緊已經係魚革前
當時眾人圍屌緊RW時
請問熱血同普羅做左d咩?
你唔駛係咁反問我喎
一係你就俾證據
一係你就證明還柙都有自由過佢
唔係收皮OK?
等香港獨立之日一定要迎接黃台仰返嚟做我哋嘅副總統

梁天琦做總統
本土派從黎冇自動認罪,認黎託咩除咗拎光環有咩用
好撚cheap
我比咩證據?
又唔係我講先既
你話佢唔係逍遙自在呀嘛
你冇證據架??
呢度唔係法庭喎,提證責任唔係我喎
無證據,即係9up啦
我問你點知佢逍遙自在,你一d都答唔出
我只需要證明
梁天琦還柙
除非你證明到有俾還柙仲唔自由既地方
唔係唔該收皮
英雄
香港獨立 以死相搏
我比咩證據?
又唔係我講先既
你話佢唔係逍遙自在呀嘛
你冇證據架??
呢度唔係法庭喎,提證責任唔係我喎
無證據,即係9up啦
我問你點知佢逍遙自在,你一d都答唔出
我只需要證明
梁天琦還柙
除非你證明到有比還柙仲唔自由既地方
唔係唔該收皮
梁天琦還押左,咁點先?
唔係你話「只需xxx」就岩架

我都話啦,人地坐監都仲可以比人探,未至音訊全無,仲可以聯絡外界
你今日仲聽唔聽到RW既消息?

同埋一點,你證明到RW佢係逍遙自在未?
岩岩上youtube聽番黃肉碎留比香港人最後既錄音,笑到gap gap聲
黃台仰應該仰被外國政治庇護咗㗎喇。嗰個去咗台灣個𡃁妹都係啦,之前台灣都大鑼大鼓話條女過期居留,要刮佢遣返又剩,結果差不多成年都嚟,無晒消息。

依家外國其實知香港乜事,收留義士們未必會大聲講,但可能已經開始靜雞雞做
5毛就去邊都唔得
你主子最叻用坦克整肉碎
戇居
RW唔更新FB就梗係冇消息
但佢一定有方法去聯絡外界
唔通走路去台灣既李倩怡又係與世隔絕呀?
仲有,係咪自由同佢有冇俾人探有乜關係
動物園D動物日日大把人「探」呀
係人都知道佢地生存緊呀
佢地自唔自由呀?低能
將自己變為逃犯。更加on9
都係果知問題, 你點知RW有方法去聯絡外界?
除非你有渠道知道佢既資訊, 咁我就信你啦

佢同李倩怡唔同, 李本人係自願揚出黎, 證明自己safe
RW 就無, 證明佢既處境未必比李好
分分鐘佢與世隔絕緊亦無人知, 全部人都係得個估字
RW 就無, 證明佢既處境未必比李好
我問番你呢句,證明呢?
請證明
還柙比逃忙多自由
佢情況好唔好,同佢係咪自由緊有乜關係?
係咪梁天琦還柙緊,日日食皇家飯就情況好好?
動物園啲動物日日食訓屙,係咪好好情況?
你咁鍾意拎D唔關係既野黎反駁既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞