【梁天琦案】兩名逃亡者黃台仰李東昇 至今下落不明

285 回覆
154 Like 4 Dislike
黃瓦全
樓主痴撚左線
一定要撐晒兩個否則五毛
依家興屈毛嘛,新會然?
五毛狗, 爛賓chau
如果坐監比笠水仲好,點解會揀笠水
精人出口笨人出手你見到佢哋兩個出手做呢單野嘅時候已經知道佢哋唔係聰明仔啦
依家俾人老點粒水唔面對法律制裁分分鐘一生都要為摧毁
點你老味,你主子點9你呀
梁天琦有光環 願意承擔 而且入黃既煽動罪 入唔到天琦 判冇咁重
黃反而有機會判成煽動罪 重好多
黃冇乜光環 佢走佬 反而係醒水好多
得到外國政治庇護 好過睇佢坐十年監 又得唔到人支持
呢啲專制暴政既牢獄之災 可免則免
英雄
咁你入去坐囉
做又唔敢,得把口,由頭笠水笠到尾
笠水就認啦死剩把口
其實自己都冇咁既承擔時 有咩資格話人 點解要寬己嚴人先
肯承擔當然係冇位比你入 但走佬並唔可恥 係情有可原
如果咁都唔理解 我都好懷疑你地根本都冇企過同一陣線
你都唔敢做啦得把口你夠唔夠膽而家收容佢哋兩個被通緝人士

而家講緊佢哋兩個潛逃有冇外國大使館肯收養佢哋呢如果冇好大機會一生玩完
孔雀你條撚樣。講到自己大仁大義。你夠唔夠膽收容佢哋兩個你屋企影幅相上嚟寫埋你個名

你做到我叫你一聲契哥然後即刻報警
比有講中發爛渣呀,做又唔敢,得把口,由頭笠水笠到尾
比人講中發爛渣呀,做又唔敢,得把口,由頭笠水笠到尾
好多五毛,真假難辨
理性上都覺得天琦返黎好天真

希望佢以情煽動有用
(主流媒體仆街)
岩喎
冇咁既承擔
又叫人去做玉碎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞