【梁天琦案】兩名逃亡者黃台仰李東昇 至今下落不明

285 回覆
154 Like 4 Dislike
唔明有乜好嘈
熱狗無行動力 無論述 人又垃圾 有泰博鳩達等廢柴 一味靠痴 早就應該收皮
如果黃台仰 冇政治庇護嘅話佢會仲大鑊好可能一生人冇得翻身

梁天埼原幾年出返嚟之後仍然一大批支持者
仲可以係香港生存
比你都比好啲 ,一個香港人喺香港係唔可以被送去有死刑嘅地方㗎
5毛狗都咁正義
咁日日賣過X粉個老闆囉
同異見人士喺中國一樣咁生存
人講你就信,你又知佢冇同人講過? 唔通其他人話一早知咩on9仔

仲講乜政治炸彈,政治一日都嫌多啦儍西
其實全部嘢都係大家9估,或者人哋已經傾好晒有人走有人留做義士
早有劇本唔出奇
黃台仰係香港人既英雄
繼續做你嘅真心膠啦,都睇到厭晒
咁人地講乜你咩信乜囉,中國人梗係要信官方發言啦
呢次事件好清楚話比大家鍵盤戰士知道你如果真係犯法一係就坐監係就棄保潛逃。尋求外國領事館庇護

大家係鍵盤上面打嘅嘢只係吹水你講到天花龍鳳都冇用。所以大家對大家講嘅嘢唔使太認真

但係你實際做咗出嚟就一定要承擔後果
慳啲啦on9仔,繼續好儍好天真啦
都唔怪佢地啦
返黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞