|Switch/3DS/叉電座討論區(87)|--收費會員詳情--瑪網球試玩--太鼓--

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
任豚搞分化
係既
但問心 有幾多人整完會唔玩老翻
.....我wii 有整,方便玩美版.. 近30隻game 都係正版
果D 咩用hdd 裝game 我無做過

我真係任豚
等於iPhone Jailbreak唔一定玩老翻apps
可以淨係玩Cydia tweaks
因為iPhone而家要玩老翻都唔洗jailbreak
有無人有玩隻超獸giga大戰
如果爆左3ds果隻,再買抵唔抵玩,見有新動物同關卡
而家半價好似幾抵
以免大家中伏,呢隻淘寶聲稱用到NS既火牛用唔到TV MODE。
以為有PD 15V 2A同20V 2A 會夠力TIM

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.23.136b3528IawhaR&id=567678438116&ns=1&abbucket=18
無錢支持就唔好打機
隻tennis world tour 係唔係就出?
増田順一@GAME FREAK inc. @Junichi_Masuda

京都に仲良しヒトカゲおった!(笑)

-----------
小火龍
Red頂帽
buddy伊貝
比卡超騎背背龍衫 (https://pbs.twimg.com/media/DbQpoYpUwAAjbvY.jpg)

5:22
5:29
老老實實 homebrew 真係無謂喺度講,因為
1. 好多人以為 homebrew = 老翻 (其實依家真係整 homebrew 嗰啲人係好唔想出現老翻,至少佢哋公開係咁講)
2. homebrew 其實好大機會磚機 (通常如果有事先準備嘅話係有辦法 recover,但係一般會好煩同埋要做 hardware mod),仲要冒被 bam online 嘅風險,early adopter 白老鼠尤其危險
3. 正常玩 game 會連 online 嘅根本冇咩原因要用 homebrew
造大個餅
辣殺豬少少野都接受唔到
Pokémon UK

Congratulations to the happy couple!
https://twitter.com/PokemonNewsUK/status/997804241581461504

#RoyalWedding
你哋覺得將連動道具掃落root咗嘅Android
自己日日用nfc模擬刷,但將連動道具賣出去係唔係好仆街

little nightmare 大埔幾間都未有
最近部pc壞壞地
買部Xbox one x當電腦用有冇得諗?
no steam
steam果啲驚我又唔多玩既
想玩既係switch已經玩哂
睇片多 唔知睇唔睇到bilibili
有無教學?
首先你要有一部 root咗嘅Android機
好心老番狗就死番出去自己開個post啦,依度唔歡迎支那狗
好心安心魚就死番出去自己搵個海游啦,依度唔歡迎安心魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞