|Switch/3DS/叉電座討論區(87)|--收費會員詳情--瑪網球試玩--太鼓--

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
其實唔洗訂game
訂完出嗰排實有街貨平啲
但係炒到咁貴
稀有Figure本身有一定價值
而且in game刷到嘔都未必出
當然值唔值係因人而異啦
咁用刷既點都舒服過刷關少少既
但係炒到咁貴
稀有Figure本身有一定價值
而且in game刷到嘔都未必出
當然值唔值係因人而異啦
用figure刷都係刷到嘔都未必出
咁用figure刷既點都舒服過刷關少少既
24,980円
?
無叉電,nintendo store限定
火牛都無?
做乜撚
係唔係無得變家機版,要另外買配件
https://topics.nintendo.co.jp/c/article/3063da9b-5c8b-11e8-b311-063b7ac45a6d.html
テレビに出力するためのドックや、充電のためのACアダプターなどはすでにご家庭でお持ちのものをお使いください。
佢用意係等你屋企唔洗爭機打
但冇話唔洗你爭dock用
唔跟火牛好似以前new 3ds咁
如果呢set野平d
過幾年部機開始壞壞地可以買呢套換膽
第一水switch 開始過保養,係時候迎接壞機潮,所以出定?
應該有市場既,好似全球都有10~20%人係只玩掌機mode
咁個dock無用,HDMI線無用
唔駛出電視,火牛要求唔駛咁高,用返電話條USB type-C同火牛就得
平D買部機其實OK

不過佢DOCK SET賣緊8980YEN
而家無咗DOCK SET同個joy-con grip都係平得5000YEN
老任係識計數既
打邊關先刷到
無cloud save 部機開唔到買多部有乜用
牧場物語個隻Stardew valley玩唔玩得過
我想問點樣用eshop果D金幣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞