|Switch/3DS/叉電座討論區(87)|--收費會員詳情--瑪網球試玩--太鼓--

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
checkout 時用
屋企三部機三個dock得兩個係active用,第三個只係差電,有啲浪費
官方Twitter都比人嫌貴
其實只係原本個DOCK SET 賣得太貴
老任幾時出升級版dock有埋風扇呀ETC呀
有乜必要?
正常擺少少熱係正常
你擺個位唔好就有風扇都死
我第一水機都未試過話會有熱到HAND機個D情況出現
牧場物語個隻Stardew valley玩唔玩得過

好好玩 我覺得好玩過牧場物語
利申 本身係牧場物語fans
如果係買記住轉去mexico store
先6x hkd
使唔使加埋UPS
唔該,好似仲有隻叫harvest moon
蒼翼偷跑左
咁撚快
新隻牧場物語出左係咩料黎??
邊度🙇🏻‍♀️
葵廣,不過見佢寫英文版
而且都好多代冇玩過 所以先睇下有冇人知掂唔掂
你玩開嘅「牧場物語」英文名改左叫 'Story of Seasons'
依隻'Harvest Moon' 係以前同佢出英文版間廠拎住 'Harvest Moon' 個名出嘅山寨作

How Harvest Moon Became Story of Seasons
https://www.youtube.com/watch?v=yPZ1oLSh7ec
機唔壞電池都退化

咁大咬又成日充

真古惑
其實剩機身套裝可以出第二d色 如白籃紅色

咁都吸引d
但正常真係冇幾可買第二部
仲未計隨時會出加強版/mini
Reminder: 君島希望Switch可以同3DS一樣做到「一家多機」
左右手通訊進化
多色唔多唔少都釣到死忠買

成日見任豚showoff同款兩三部好閒
pkm出特別機可能會入多部既
特別dock
特別joy con
特別JOY CON,加入GPS 功能
體感掟波
但唔止動作
個joy con都要掟出去
係消耗品黎
BlazBlue Cross Tag Battle: 9-8-9-9 = 35/40
Liar Princess & Blind Prince: 8-8-9-8 = 33/40
偽惡魔城今晚上線啦
唔知幾時多D switch pokemon資料流出呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞