|Switch/3DS/叉電座討論區(87)|--收費會員詳情--瑪網球試玩--太鼓--

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
xenoblade2終於唔係最差畫質啦
其實睇佢畫面,點解唔肯出實體版
得焰?
書籤後面係光,盒入面有張焰光一齊嘅
其實做返doom同 生化rev2 果種畫面都夠 係要貪過癮整cloud 隻pso2有版你睇都照出
想睇下
試水溫
如果呢招有錢搵咪post其他aaa比你任豚劣下鳩
任豚廢青 點幾2點都未瞓醒
xenoblade2終於唔係最差畫質啦
其實睇佢畫面,點解唔肯出實體版
其實做返doom同 生化rev2 果種畫面都夠 係要貪過癮整cloud 隻pso2有版你睇都照出
試水溫
如果呢招有錢搵咪port其他aaa比你任豚劣下鳩
唔好買啊 等陣gapcoin知咁賣得仲唔隻隻game都雲端 要你班任豚幾個鐘個課一次咁賺
有冇人知outlast2同Resident evil 7機能需求差幾遠
點解outlast 2 keep到畫質但RE7要咁柒
用光纖,wifi接收唔差,
但長期收得1格,
畫質壓到得VCD質素,
Menu輸入指令有1/4秒delay,
之後更係...
youtube咁多負皮我能理解

相反隻偽惡魔城 8-bit風,
但有誠意好多
都係果句啦 doom都做到 係睇間廠肯唔肯做
有動作要求,多角色,小分支,難度適中,放心買Switch版
蒼翼都可以放心買switch版
Sushi Striker demo 已上架歐洲 eShop
我除左畫面差少少之外都ok 不過一定唔會買
玩rev12好過 之前特價入埋2代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞